Lectii de tango argentinian

By  | 

Tango Weekend este un curs intensiv conceput si adresat persoanelor active si care n-au timp sa urmeze cursuri in timpul saptamanii. La curs veti invata notiunile de baza din tango care va vor permite la sfarsitul acestuia sa puteti dansa liber si improvizat la milonga (locurile unde se danseaza tango argentinian).

Daniel Mandita, unul dintre fondatorii Clubului Tangotangent ne-a declarat: „Dupa ce timp de patru ani am abordat in cele mai diverse moduri predarea tangoului in Bucuresti si am format mai multe sute de dansatori, suntem astazi in masura sa propunem celor care vor sa descopere tango-ul argentinian aceasta perspectiva de invatare noua, intensiva, care raspunde asteptarilor unui public, iubitor de tango, cu asteptari tot mai mari”.

Tango Weekend este un curs de tango pentru incepatori care debuteaza sambata, 2 octombrie 2010.

Cursul dureaza 3 luni si este structurat astfel:

  • Lectie – sambata si duminica de la 10.00 la 11.00
  • Practica – sambata si duminica de la 11.00 la 12.00
  • Locatia cursurilor: Estudio Tango Real, Bd. Pache Protopopescu nr. 30
  • Pentru alte detalii si inscrieri, vizitati www.milonga.ro

Abonamentul este 150 RON pe luna, de persoana, si include 8 lectii si 8 sesiuni practica de tango pe perioada valabilitatii acestuia. Numarul de locuri este limitat!

Despre instructorii Tango Weekend

COSMIN STAMATOIU
Cosmin este un dansator si un profesor talentat si carismatic care a invatat repede si care intr-un an, a ajuns sa danseze in spectacole – performanta greu de egalat care este datorata in principal felului in care a abordat dansul – concentrare, seriozitate, implicare.

AMALIA ISCU
Amalia este cea mai experimentata instructoare de tango din Romania si preda tango de 5 ani. Extrem de empatica si atenta a devenit de-al lungul anilor mentor si model pentru o mare parte din dansatoarele si iubitoarele de tango argentinian de la noi.

Metoda lor de predare imbina estetica miscarii, bucuria dansului, seriozitatea studiului si practica necontenita. Pentru cei care prefera sa invete tango intre prieteni, Cosmin si Amalia va ofera un mediu de invatare rapid si concentrat, cu profesori tineri si responsabili, gata sa discute dansul cu elevii si deschisi catre intrebari si experimente.

Despre Tangotangent

Tangotangent este cea mai activa scoala de tango argentinian din Romania, fondata in decembrie 2005 de Daniel Mandita, Amalia Iscu si Gilbert Iscu. Tangotangent isi propune sa formeze dansatori de tango si sa dea posibilitatea/ocazia acestora sa danseze cat mai mult.

Tangotangent a pus in scena impreuna cu Razvan Mazilu, primul spectacol romanesc de tango argentinian – Un Tango mas – care se joaca in prezent la Teatrul Odeon. Spectacolul „Un Tango Mas” a avut succes atat in turneele facute in tara la Brasov, Alba Iulia, Piatra Neamt sau Timisoara, cat si in cele din strainatate din Madrid, Ierusalim, Bassano del Grapa (Italia) si Budapesta.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *