Laura Musuroaea: Rutina pentru o seara relaxanta

De obicei imi incep ziua la 06:00 dimineata. Duc cainii la plimbare, ma duc la sala pana pe la 08:30 apoi ma intorc acasa si ma pregatesc pentru o noua zi de lucru. In unele zile efectiv alerg toata ziua. De la filmari, la intalniri la shooting-uri si stat la birou si rezolvat probleme precum contracte, facturi, etc.

Dupa o asemenea zi ajung acasa epuizata si tot ce imi doresc este sa-mi incarc cumva bateriile. Pentru ca mi se intampla destul de des in ultima perioada sa am astfel de zile am dezvoltat deja o intreaga rutina pentru astfel de seri. Este o rutina care pe mine ma ajuta ca a doua zi sa fiu fresh si energica. Iar astazi vreau sa o impart cu voi!

Un dus relaxant

As fi spus o baie relaxanta, cu spuma, dar sa fim seriosi, nu avem mereu timp sa ne pregatim cada, mai ales cand a doua zi ne trezim devreme. Eu cel putin nu am. Cada pentru mine este un rasfat de weekend (rasfat despre care vom vorbi curand).  Asa ca propun un dus relaxant. Dimineata deobicei ies din dus in 2 min, sunt genul de persoana careia ii ia foarte putin sa se spele. Dar seara imi iau mai mult timp pentru a ma relaxa. Dau apa mai calda si stau mai mult sub apa. Am grija sa folosesc mereu un gel de dus sau un sapun cu un miros care sa ma relaxeze. Cocos, vanilie, lavanda, mosc sau ceva oriental.

Hidratare intensa

Dupa dus urmeaza sa ma imbib in ulei. Nu glumesc! Aplic fie o crema de corp amestecata cu ulei, fie doar ulei de corp. La fel, aleg mirosuri care sa ma relaxeze, deobicei arome dulci sau orientale. Pe mine ma relaxeaza enorm atunci cand ma simt hidrata si imi simt pielea fina. Plus ca beneficiul din punct de vedere al frumusetii nu poate fi contestat. Pe fata imi aplic tratamentele obisnuite, dar la fel, aplic un ulei de fata sau un tratament pe baza de ulei.

Citeşte continuarea: Rutina mea pentru o seara relaxanta

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.