Lady Gaga – cele mai multe nominalizari la MTV Europe Music Awards 2011

By  | 

Lady Gaga este nominalizata la sase categorii la editia din acest an a MTV Europe Music Awards (EMA). Cantareata este urmata indeaproape de Bruno Mars si Katy Perry, care au reusit sa obtina cate patru nominalizari.

Cantareata britanica Adele a fost si ea nominalizata la trei categorii, la fel ca si Justin Bieber si trupa Thirty Seconds To Mars.

Evenimentul in cadrul caruia telespectatorii MTV vor putea afla care sunt castigatorii acestei gale muzicale va avea loc pe 6 noiembrie 2011, in Belfast, pe Odyssey Arena, si va fi transmis live si de MTV Romania.

Doua dintre reginele muzicii pop, Katy Perry si Lady Gaga, vor merge umar la umar in patru categorii – Best Live, Best Pop, Best Female si Best Song. La aceasta din urma, Katy Perry a intrat in competitie cu piesa „Firework”, iar Lady Gaga cu „Born This Way”. De asemenea, Lady Gaga are sanse sa castige premiul Best Video (tot cu „Born This Way”), si premiul Biggest Fans.

Bruno Mars spera si el sa plece acasa cu patru trofee EMA – Best New, Best Male, Best Push si Best Song. Adele este nominalizata la sectiunile Best Female, Best Song si Best Video, cu piesa „Rolling in The Deep”, in timp de Justin Bieber va concura la categoriile Best Pop, Best Male si Biggest Fans.

Nici trupa Thirty Seconds To Mars nu s-a lasat mai prejos si concureaza pentru premiile Best Alternative, Best World Stage si Biggest Fans. Acest premiu este noutatea editiei EMA 2011 si va fi acordat celui mai activ fan club al unui artist. Incepand cu 19 septembrie, telespectatorii MTV isi vor putea vota artistul favorit pe site-ul www.mtv.ro. Cu cat fanii sunt mai activi, cu atat vor avea mai multe sanse ca preferatul lor sa castige.

World Wide Act este, de asemenea, o categorie introdusa in acest an care doreste sa celebreze diversitatea muzicii pe care MTV a oferit-o de-a lungul timpului, nominalizand astfel artisti din toate colturile lumii. Astfel, castigatorii din zonele Asia/ Pacific, America Latina, America de Nord, Arabia/ Africa/ India si Europa vor intra in lupta pentru unul dintre cele mai importante premii ale serii World Wide Act.

Telespectatorii MTV vor avea un rol foarte important: sa isi voteze preferatii pe mtv.ro in perioada 24 octombrie – 6 noiembrie pentru a alege World Wide Act. Premiul poate ajunge si la unul dintre cei cinci artisti romani daca acesta castiga la categoria Best In Europe. La categoria Best Romania Act au fost nominalizati: Alexandra Stan – „Mr. Saxobeat”, Guess Who – „Manifest”, Puya & Connect-R – „Americandrim”, Fly Project – „Goodbye” – si Smiley & Pacha Man – „Love is for free”.

  • MTV Europe Music Awards Belfast 2011 va fi accesibil unui public de 1,2 miliarde de telespectatori si va fi difuzat de peste 60 de canale de televiziune.
  • In 2010, decernarea premiilor a avut loc la Madrid si a fost cea mai vizionata editie din istorie, cu 22 de milioane de telespectatori in intreaga lume, cu 61% mai multi fata de editia precedenta. Peste 4,5 milioane de oameni au urmarit MTV EMA Madrid 2010 pe internet, cu 72% mai multi decat cei care au accesat online editia din 2009, de la Berlin.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *