LA MULTI ANI, NATIONAL GEOGRAPHIC!

By  | 

UPC România s-a alăturat National Geographic şi susţine evenimentele acestei săptămâni aniversare, în calitate de partener. 

“Susţinerea acestei serii de evenimente National Geographic se încadrează natural în strategia noastră. Recent am lansat campania Descoperă ceva extraordinar în fiecare zi, prin care îi invităm pe români să afle zi de zi lucruri noi cu ajutorul tehnologiei digitale de la UPC. Credem că este foarte important să fii curios şi să explorezi în permanenţă, iar săptămâna aniversară National Geographic se aliniază perfect cu iniţiativele noastre”, declară Ariana Badin, director Comunicare, Marketing şi PR UPC România. 

Revista National Geographic s-a născut din iniţiativa unor exploratori şi cercetători cu viziune de a răspândi cunoştinţele geografice în rândul publicului larg. După un secol şi un sfert de existenţă, în care a determinat generaţii întregi să aibă grijă de planetă, NG se află în continuare în fruntea educatorilor.

Primii care semnalizează marile probleme ale lumii – încălzirea globală,  criza petrolului, a alimentelor, a apei,  explozia demografică – primii care luptă, prin conştientizare, împotriva despăduririlor, a poluării, a risipei, dar şi a intoleranţei şi discriminării, jurnaliştii, fotografii şi editorii NG invită acum publicul din România să sărbătorească alături de ei. 

Şi să sărbătorească aflând lucruri noi, pentru că deviza noastră este

 CUNOAŞTE LUMEA ŞI O VEI SCHIMBA. 

Deoarece noua temă majoră a NG, anul acesta, este explorarea, putem fi cu toţii exploratori, deschizându-ne mintea spre marile întrebări ale timpului nostru. Publicul e invitat pe 7 mai să vadă o defilare a faunei sălbatice din România – o lecţie de conservare fără cuvinte, pe 9 mai la o lecţie pasionantă de istorie dacică, cu poveşti de la specialişti şi cu film (un alt fel de documentar despre daci, producţie SUA), iar pe 10 mai la o dezbatere ştiinţifică alături de mari nume româneşti din cercetarea de ultimă oră.

Şi pentru un final de neuitat, între 10 – 12 mai 2013 un spectacol Augmented Reality va introduce publicul chiar în mijlocul delfinilor, dinozaurilor şi altor fiare de temut.

Programul complet al activităţilor aniversare este afişat pe www.natgeo.ro 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *