La ce să te uiți acum, în funcție de serialele pe care le ai pe repeat

Hai să zicem că ești pe cale să faci tranziția de la o zi de lenevit pe canapea, la noaptea în care vrei să faci binging de seriale, tot de pe canapea. Probabil că vei alege un vechi serial favorit, unul care îți pune mintea pe pilot automat — știi oricum toată acțiunea de rost, inclusiv la ce episoade să dai skip. Dar există atât de multe seriale grozave pe care nu le-ai văzut, dar care au intrigi similare cu cele pe care le iubești. În plus, există și unele care te vor face să te gândești la 2020 (într-un mod pozitiv). Și nici nu vei avea parte de stresul de a le căuta singură, fiindcă am făcut noi lista asta de must-sees aproape noi.

Dacă iubești: Gilmore Girls

Încearcă: Little Fries Everywhere

Când un duo mamă-fiică neconvențional se mută într-o comunitate conservatoare, își face și prieteni și dușmani (inclusiv pe Reese Whitespoon în, probabil, „cel mai Karen” rol al ei de până acum). Și cu cât trece timpul, cu atât descoperă mai multe secrete.

Dacă iubești: Sex and the City

Încearcă: I May Destroy You

Arabella încearcă să pună cap la cap ce i s-a întâmplat în noaptea în care a fost agresată sexual. De asemenea, își dorește cu disperare să uite de experiența asta și crede că dacă iese la întâlniri, asta o să o ajute. Prietenele ei o susțin — poate cu chiar în modul Carrie Bradshow 2.0, ci într-o manieră foarte reală și în care ne regăsim.

Dacă iubești: Love Island

Încearcă: Too Hot To Handle

Un grup de străini atrăgători și single sunt izolați într-o vilă de pe meleaguri tropicale și trebuie să reziste tentației de a se cupla între ei. Ok, ăsta e un serial care nu-ți pune prea mult mintea la contribuție… Dar nu poți nega că e distractiv… Și poate te face să reflectezi puțin și la importanța intimității fizice?

Dacă iubești: The Office

Încearcă: Woke

Lamorne Morris îl interpretează pe Keef, un caricaturist care este pe punctul de a da lovitura atunci când o întâlnire neașteaptată cu poliția îl face să pună la îndoială totul. Serialul acele momente de comedie serioasă, în care personajul principal devine dintr-o dată conștient că este filmat și se uită direct în cameră — știi tu, à la Jim Harper, dar cu ceva mai multă substanță socială și mai multe subtilități politice.

Dacă iubești: Friends

Încearcă: High Fidelity

Locația, New York? Grupul de prieteni super amuzanți? Povești de dating care par foarte reale? Da, de trei ori, dar cu o coloană sonoră infinit mai bună și un grup de prieteni care chiar reflectă lumea în care trăim. Nu-ți face griji, încă există un apartament superb pe care personajul principal interpretat de Zoë Kravitz nu și l-ar putea premite niciodată IRL.

Text: Emma Baty

Ilustrații: Katie Czerwinski

Foto: Woke / Hulu. Too Hot to Handle / Netfilx. I may Destroy You / Natalie Seery / HBO. Higly Fidelity, Little Fries Everywhere / Shuterstock

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.