La ce filme ne uităm în luna aprilie 2016?

By  | 

Ţi-am pregătit o listă cu cele mai bune filme pe care le poţi vedea în luna aprilie 2016 în cinematografe.

Anul 2016 vine cu multe filme interesante. Iată care sunt cele mai așteptate premiere ale lunii aprilie:

Banat (Il Viaggio) / Banat (Călătoria) – premiera 1 aprilie

Filmul relatează povestea unei emigrații în sensul opus celei obișnuite: nu din România în Italia, ci din Italia în România, în căutarea unui loc de muncă și a fericirii. Este oare exilul din propria țară singura cale spre împlinire?

The Other Side of the Door / De cealaltă parte – premiera 1 aprilie

După ce fiul ei piere subit într-un tragic accident, Maria află despre un ritual care i-ar putea aduce fiul înapoi pentru a-şi lua rămas bun. Femeia nesocoteşte însă un avertisment sacru, tulburând astfel echilibrul dintre viaţă şi moarte.

10 Cloverfield Lane / Strada Cloverfield 10 – premiera 8 aprilie

Michelle lasă totul în urmă – casă, iubit, inel de logodnă. Însă, curând, după un accident pe șosea, se trezește într-un buncăr subteran unde Howard o informează că a supraviețuit unui atac chimic, și că singurii alți supraviețuitori sunt el și acolitul său, Emmett. Totuși, Howard este doar excentric sau nebun? Este un salvator sau un agresor?

The Jungle Book / Cartea Junglei – premiera 15 aprilie

Vom vedea cum micul Mowgli este crescut de lupoaica Raksha în junglă, devenind prieten la cataramă cu voiosul urs Baloo și precauta panteră neagră Bagheera. Pornit în căutarea familiei sale, Mowgli va trebui să-l înfrunte pe regele maimuțelor, pe înfometatul piton Kaa, dar și pe fiorosul tigru Shere Khan, spaima întregii jungle! Va reuși micul Mowgli să-și regăsească părinții?

The Boss / Șefa – premiera 15 aprilie

Un titan al industriei este trimisă la închisoare după ce este arestată pentru utilizarea abuzivă a informațiilor confidențiale. Când iese gata să se reinventeze ca cea mai recentă vedetă a Americii, nu toată lumea pe care a păcălit-o este gata să uite și să ierte.

The Huntsman Winter’s War / Războinicul Vânător și Crăiasa Zăpezii – premiera 22 aprilie

Lumea fantastică din Războinicul Vânător se dezvoltă acum pentru a ne arăta cât de periculos de legate sunt destinele lui Eric, vânătorul războinic, și ale maleficei regine Ravenna. Chris Hemsworth și Charlize Theron își reiau rolurile în Războinicul Vânător ȘI Crăiasa Zăpezii, o aventură epică spectaculoasă, în care îi vom mai vedea pe Emily Blunt, Jessica Chastain, Nick Frost.

Bastille Day / Atac de Ziua Naţională – premiera 29 aprilie

Michael Mason e un hoț de buzunare care trăiește la Paris, și care, când fură o geantă care conține mai mult decât un portofel, se trezește vânat de CIA. Sean Briar, agentul trimis pe urmele lui, își dă seama repede că Michael e doar un pion într-un joc mult mai mare, dar că poate deveni cel mai important atu al său pentru a putea descoperi o conspirație masivă.

Tu ce filme vrei să vizionezi în luna aprilie?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *