La ce filme ne uităm în luna martie 2016?

By  | 

Ţi-am pregătit o listă cu cele mai bune filme pe care le poţi vedea în luna martie 2016 în cinematografe.

Anul 2016 vine cu multe filme interesante. Iată care sunt cele mai așteptate premiere ale lunii martie:

Zootopia / Zootropolis – premiera 4 martie

În oraşul animal Zootopia, o vulpe cu gura mare trebuie să fugă când i se înscenează o crimă. Poliţistul cel mai bun din Zootopia, un iepure neprihănit, este pe urma vulpii, dar când amândoi devin ţintele unei conspiraţii, sunt obligaţi să lucreze împreună şi descoperă că şi duşmanii naturali pot deveni cei mai buni prieteni.

All Roads Lead to Rome / Toate drumurile duc la Roma – premiera 4 martie

Maggie este o mamă singură și o profesoară de colegiu, care locuiește în New York. Încercând să se reconecteze cu fiica ei adolescentă și problematică, decide să pornească într-o călătorie în Toscana, în satul pe care obișnuia să-l viziteze în tinerețe.

Son of Saul / Fiul lui Saul – premiera 11 martie

Filmul este plasat în lagărul morții de la Auschwitz – Birkenau în 1944, iar un evreu maghiar prizonier, pe nume Saul, este membru al Sonderkommando, un grup de prizonieri cărora li s-au dat privilegii umilitoare și iluzorii ca oameni de încredere, cu creșteri minore în rația alimentară, iar ei, în schimb, cară cadavrele din camerele de gazare în locul în care să fie arse, apoi duc cenușa departe ca să fie aruncată. Sarcina este realizată într-un ritm frenetic, mereu accelerarat, pe măsură ce aliații se apropie.

The Divergent Series: Allegiant / Seria Divergent: Allegiant – premiera 11 martie

După cutremurătoarea revelație din Insurgent, Tris și Four sunt obligați să evadeze dincolo de zidurile care înconjoară orașul Chicago. Pe lângă pericolele necunoscute care îi așteaptă, asta mai înseamnă să-și abandoneze pentru prima dată prietenii și familia. Tot ce știau devine irelevant în această nouă lume, iar cei doi trebuie să aleagă în cine să aibă încredere în momentul în care izbucnește un război care amenință întreaga omenire.

Ilegitim – premiera 18 martie

„Ilegitim” spune povestea a doi frați și iubirea lor ilegitimă. Un tată medic și mai multe denunțuri. O familie în care limita dintre moral și legal nu a existat niciodată. Nici măcar în cazul unui avort. Filmul a fost selectat în secțiunea „Forum” a Festivalului de la Berlin.

Momentum: Urmărire disperată – premiera 18 martie

Un film de acțiune amețitor plasat în captivantul peisaj al metropolei sud-africane Cape Town, Momentum este o poveste despre crimă, lăcomie și izbândă, populată cu câteva personaje care au de comis un jaf complicat care, însă, devine un cumplit eșec.

Batman V Superman: Dawn of Justice / Batman vs. Superman: Zorii dreptății – 25 martie

Temându-se că acțiunile supereroului privit ca un zeu rămân nesupravegheate, puternicul și formidabilul apărător al Gotham-ului îl provoacă pe salvatorul adorat, modern al Metropolis-ului, în vreme ce lumea nu se poate hotărî de ce tip de erou are mai mare nevoie. Cum Batman și Superman sunt în război, apare o nouă amenințare ce pune omenirea într-un pericol fără precedent.

Tu ce filme vrei să vezi în luna martie?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *