La ce filme ne uitam in luna februarie 2016?

By  | 

Ţi-am pregătit o listă cu cele mai bune filme pe care le poţi vedea în luna februarie 2016 în cinematografe.

Anul 2016 vine cu multe filme interesante. Iată care sunt cele mai așteptate premiere ale lunii februarie:

Dirty Grandpa / Bunicul dezlănțuit – premiera 5 februarie

Comedia „Bunicul dezlănțuit” îl prezintă pe Robert De Niro în rolul unui veteran lipsit de prejudecăți și hotărât să demonstreze că viața merită trăită din plin la orice vârstă.

Concussion / Trauma – premiera 5 februarie

Un thriller dramatic bazat pe incredibila, dar adevărata poveste a imigrantului Benner Omalu, un strălucit neuropatolog, care, făcând o importantă descoperire medicală, a ajuns, ca și David împotriva lui Goliat, să se lupte cu una dintre cele mai puternice instituții ale lumii.

Orizont – premiera 12 februarie

Soţii Lucian (András Hatházi) şi Andra (Rodica Lazăr) iau în administrare o cabană undeva în inima Munţilor Apuseni. Familia se trezeşte în mijlocul conflictului dintre oamenii legii şi mafia tăierilor ilegale de lemn.

How to Be Single / Cum să fii singur și fericit – premiera 12 februarie

Orașul New York este plin de inimi singuratice care doresc perechea potrivită, iar Alice, Robin, Lucy, Meg, Tom și David au în comun nevoia de a învăța cum să fie singuri într-o lume plină de definiții în continuă evoluție ale dragostei.

Deadpool – premiera 12 februarie

Supranumit „mercenarul cu gură mare”, Deadpool obține, în urma unui experiment militar care dorea să redea abilitatea de regenerare rapidă a lui Wolverine, puteri incredibile (invulnerabilitatea la puteri telepatice și telekinezice, rezistența la droguri și toxine, dar și prelungirea vieții grație puterilor de refacere ale organismului său). Acestea vin, însă, și cu unele inconveniente: instabilitatea psihică și un fizic desfigurat.

Jane Got a Gun / Jane: Lupta pentru supraviețuire – premiera 26 februarie

Jane Hammond este o femeie care, după ce soțul îi este amenințat de către o bandă de răufăcători, apelează la un fost iubit pentru a-l salva. Doar că liderul bandei nu se va da în lături de la nimic pentru a-și ucide ținta.

Spotlight – premiera 26 februarie

Filmul se va concentra asupra lungii perioade de timp în care au avut loc abuzurile sexuale ale preoților catolici pedofili, investigate în amănunt de o echipă de jurnaliști ale publicației Boston Globes, ce a primit numele Spotlight Team.

Tu pe care dintre aceste filme vrei să le vizionezi?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *