La aniversarea sa de 18 ani, București Mall îți oferă casa viselor tale

În 1999, odată cu deschiderea București Mall, primul centru comercial modern din Capitală, două noi concepte au intrat în viața noastră de zi cu zi și, implicit, în vocabularul uzual: “mall” și “shopping”. De atunci, centrul comercial a devenit un reper urban pentru comunitatea  fashionistelor și a trendsetterilor, dar și locația ideală pentru escapadele la cumpărături.

Tu mai știi ce planuri îți făceai la 18 ani? De-abia așteptai să mergi la shopping alături de  prietene în magazinele în ton cu cele mai moderne tendințe și să urmărești cele mai recente filme hollywoodiene? Sau poate să îți începi viața de adult având propria ta locuință? Anul acesta, la sărbătorirea majoratului, București Mall îți dă oportunitatea de a te muta în  apartamentul viselor tale, cu un design contemporan și finisaje de lux. Acesta, complet mobilat și utilat, se află în InCity Residences, complexul imobiliar premium din apropierea București Mall, complex care oferă totodată o gamă largă de servicii.Tot ce trebuie să faci pentru a câștiga prin tragere la sorți este să cumperi servicii și produse în valoare de minumum 200 de lei, pe cel mult două bonuri fiscale și să te înscrii în cursă la infodesk. Mai multe despre campania “Bine ai venit în casa ta” poți afla aici.

București Mall, un centru comercial ce se reinventează frecvent

Procesul complex de renovare prin care a trecut centrul comercial, în timp ce a rămas în continuare la dispoziția clienților, o premieră pentru piața românească, l-a făcut și mai atrăgător pentru comunitatea de fashioniste. Ele se pot bucura de shopping într-un decor în ton cu ultimele tendințe, evidențiat de texturile urbane, nuanțele metalice și mixul de culori și modele.

În plus, le întâmpină cu peste 20 de noi magazine. Trendsetterii se pot bucura în voie de o largă paletă de produse la Mango Mega store (unde se găsesc inclusiv Mango Man & Kids), iar la Douglas, care a deschis în această toamnă în București Mall cel mai mare magazin din România, îi așteaptă cadourile perfecte de Crăciun. Pasionații de gastronomie vor descoperi Aperto, un restaurant care poate fi găsit doar în acest centru comercial. Punctul său forte e o abordare inovatoare, care le permite clienților să observe cum sunt gătite preparatele în cinci bucătării deschise. Totodată, fiindcă orice escapadă la shopping trebuie „alimentată” cu o cafea bună, iubitoarele de modă pot găsi acest energizant la cafenelele Kahve Dunyasi și Ritazza.

Numeroasele avantaje ale București Mall, dar și constanta sa reinventare atrag regulat noi clienți. Totodată, datorită ei, centrul comercial beneficiază de recunoaștere internațională. Chiar în anul în care își sărbătorește majoratul, București Mall a adus în România primele premii Hermes Creative Awards –  trei trofee de platină și două de aur -, care recompensau activitatea sa în domeniile design, marketing, PR și CSR.

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.