Killers (VIDEO)

By  | 

Si pentru ca situatia sa devina si mai greu de suportat, Jen este fortata sa … plece in vacanta cu parintii.

In luxoasa Riviera franceza il intalneste pe Spencer Aimes (Ashton Kutcher), un tip pe cat de aratos pe atat de amuzant, care in acel moment parea sa fie rezolvarea tuturor problemelor ei.

Desi nimeni n-ar fi crezut, peste trei ani Spencer devine un sot exemplar si nimic nu pare sa le tulbure viata linistita din suburbie.

Asta pana in ziua in care Spencer aniverseaza 30 de ani si gloantele incep sa suiere in jurul lor. La propriu.

In timp ce sunt haituiti de trei ucigasi periculosi, Jen afla cu stupoare ca Spencer este de fapt un asasin platit, in slujba guvernului.

Conform clasicului “impreuna la bine si la greu”, ea experimenteaza pe propria piele ce inseamna sa fie nevasta de erou jamesbondian si incepe chiar sa se priceapa la asta.

Urmaririle periculoase devin repede un stil de viata pentru Jen, iar mariajul lor idilic se transforma intr-o aventura haotica memorabila.

In regia lui Robert Luketic si avandu-i in distributie pe: Katherine Heigl, Ashton Kutcher si Tom Selleck, comedia de actiune “Un cuplu mortal” / “Killers” va putea fi vizionata de catre spectatorii romani incepand de vineri, 11 iunie, la CinemaPRO si Hollywood Multiplex.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *