Juanes isi invita fanii sa ia parte la realizarea noului album

By  | 

Juanes a postat urmatoarea declaratie: „Salut! Daca doriti ca fotografiile voastre sa fi incluse in artwork-ul noului meu album, le puteti uploada acum la fanwall.juanes.net.”

3000 de imagini din intreaga lume vor fi alese pentru noul album Juanes ce se va lansa in decembrie.

Fanii se vor putea inregistra si isi vor putea uploada pozele avand astfel sansa ca fotografiile lor sa fie incluse pe noul album – care nu are inca un titlu oficial.

In plus, fiecare user care se inregistreaza va primi un cupon cu un cod unic pentru a precomanda o editie speciala a noului material Juanes.

Dupa ce se va atinge limita celor 3000, toti ceilalti fani ce au uploadat imagini vor fi inclusi in Juanes Fan Wall ce va avea lansarea in octombrie.

Odata cu succesul obtinut de Yerbatero, artistul castigator a mai multor discuri de platina se pregateste de cel de-al cincilea album de studio ce se va lansa in aceasta toamna.

Materialul a fost inregistrat la Londra si Miami si este co-produs de Juanes si Stephen Lipson (U2, Pet Shop Boys, Annie Lennox). Juanes semneaza versurile si muzica.

In octombrie Juanes va porni intr-un turneu mondial de promovare ce il va purta prin Statele Unite, Europa si America Latina. Iar in urmatoarele saptamani artistul va lansa cel de-al doilea single de pe noul album – „Y No Regresas”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *