Jennifer Lopez primeşte ,,A doua şansă”

By  | 

E nevoie de puţină îndrăzneală şi multă încredere pentru a-ţi schimba destinul, indiferent de vârstă. Pe scurt, aceasta este premisa de la care porneşte şi Jennifer Lopez în comedia „A Doua Şansă” care are premiera pe marile ecrane din ţară din 14 decembrie.

Una dintre cele mai apreciate şi complete artiste ale generaţiei sale, Jennifer Lopez e cunoscută pentru maniera sa de a se reinventa constant, motiv pentru care comedia ,,A doua şansă” i-a oferit o nouă oportunitate de a-şi demonstra talentul. Jennifer Lopez s-a implicat chiar şi în alegerea actorilor din rolurile principale, pentru că aşa cum chiar ea declară: ,,Milo Ventimigla a fost singurul care a părut ideal pentru rolul lui Trey. Chipul lui îmi tot apărea în minte atunci când citeam scenariul, iar Milo se află acum probabil în cel mai solicitant moment al carierei sale, aşa că m-am bucurat foarte mult să putem lucra împreună la acest proiect.”, a concluzionat Jennifer Lopez despre partenerul său din film.

Comedia romantică ,,A Tot mai frustrată şi nefericită de felul în care a ajuns viaţa ei, Maya (Jennifer Lopez) refuză să se resemneze şi acceptă provocarea de a demonstra afaceriştilor de pe Madison Avenue că şcoala vieţii este la fel de importantă precum prestigioasele diplome.

Însă atunci când CV-ul este fals, lucrurile nu au cum să iasă conform planului şi totul culminează cu cele mai amuzante răsturnări de situaţie. Un film distribuit de Vertical Entertainment.

Din 14 decembrie, Jennifer Lopez îţi arată că, uneori, a fi descurcăreţ e mai important decât o diplomă în filmul ,,A doua şansă”.

Citeşte şi: Ce a sărbătorit Jennifer Lopez alături de fostul soț și de actualul iubit?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *