Iuliana Tudor caută noi talente pentru sezonul al doilea Vedeta populară

Cluj Napoca, Oradea, Constanţa, Iaşi, Craiova, Bucureşti şi Timişoara sunt oraşele în care Iuliana Tudor şi echipa emisiunii Vedeta populară de la TVR 1 organizează preselecţii pentru sezonul al doilea al talent-show-ului de folclor. 

Încep preselecţiile pentru cel de-al doilea sezon Vedeta populară, cel mai mare talent-show de folclor din România. Din 3 februarie, Iuliana Tudor şi echipa sa îi aşteaptă, în câteva mari oraşe din întreaga Românie, pe cei care au talent şi curajul să încerce o carieră în muzica populară.„După succesul primului sezon Vedeta populară, continuăm proiectul lansat în toamna anului trecut de TVR 1. Căutăm cei mai buni interpreţi de muzică populară, pe care venim să îi întâlnim în şapte regiuni folclorice ale României. Arată-ne că ştii folclor, că ai voce şi dorinţa de a face publicul să vibreze la muzica ta! Te aşteptăm în Cluj Napoca, Oradea, Constanţa, Iaşi, Craiova, Bucureşti şi Timişoara! Fie că eşti începător sau că ai deja experienţa scenei, dacă ştii că vocea ta merită să fie ascultată de o ţară întreagă şi vrei să fii vedetă, vino să te cunoaştem! Pregătim cel de-al doilea sezon Vedeta populară la TVR 1!”, îi invită Iuliana Tudor pe toţi cei care iubesc folclorul românesc, sunt talentaţi şi visează să devină celebri şi să cânte muzică populară pe marile scene.

Preselecţiile pentru talent-show-ul de folclor Vedeta populară de la TVR 1 sunt programate astfel:

– 3 februarie, orele 11.00 – 18.00, la Cluj-Napoca, la Casa de Cultură a Studenţilor;

– 4 februarie, orele 10.00 – 18.00, la Oradea, la Sala Filarmonicii de Stat;

– 6 februarie, orele 14.00 – 19.00, la Constanţa, la Teatrul de Stat;

– 9 februarie, orele 10.00 – 18.00, la Iaşi, la sediul TVR Iaşi;

– 13 februarie, orele 10.00 – 18.00, la Craiova, la sediul TVR Craiova;

– 17 februarie, orele 10.00 – 18.00, la Bucureşti, la sediul Televiziunii Române;

– 20 februarie, orele 10.00 – 18.00, la Timişoara, la Casa de Cultură.

Un nou sezon Vedeta populară va începe la TVR 1 în curând! Fiţi alături de noi şi descoperiţi surprizele pe care vi le pregătim!

Regulamentul concursului şi fişa de înscriere la preselecţie pot fi descărcate de pe www.tvr.ro, la pagina emisiunii Vedeta populară.

Alexandra Chira din Sălaj a câştigat, în ultimele ore din 2017, prima ediţie a talent show-ului Vedeta populară prezentat de Iuliana Tudor la TVR 1 şi a încasat un cec de 100.000 de lei. Ea a fost printre cei 54 de artişti care au pornit în această aventură îndrăzneaţă în luna octombrie 2017.

Citeşte şi: Noi file în Dosar România, la TVR 1: Fenomenul Halep, în prima ediţie

credit foto: Doru Ochea

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.