iScream aduce un cocktail perfect de vară prin piesa Stand by me

Vara începe cu ritmuri de funk și o infuzie de pozitivism, venite din partea iScream printr-o nouă piesă, Stand by me, o melodie care promite că va face pe toată lumea sa danseze.

iScream este un proiect muzical ispititor, fresh, cu un sound eclectic ce reinterpretează vibe-ul anilor ’80 într-o manieră avangardistă. Învăluit în mister, le aduce ascultătorilor beat-uri, voci și versuri care îi fac imediat să danseze și le dau o stare de bine și multă energie.

iScream surprinde prin culoare și voci unice. Acest proiect este unul marcat de noutate, căci fiecare piesă lansată va fi una care va stârni curiozitatea urmăritorilor, fiind gândit astfel încât interpretul să nu fie vreodată recunoscut și să fie mereu altul.

Videoclipul melodiei Stand by me, la fel ca și cel al primei melodii iScream, Disco Boy, este unul colorat, în care apar mai mulți oameni care interpretează melodia, gândit tocmai ca publicul să nu asocieze vocea cu o singură persoană.

După ce primul single, Disco Boy, a ajuns în top 10 Shazam România și a fost ascultat în țări precum Spania, Italia, Bulgaria, România și Turcia,  iScream revine cu o nouă piesă. Toate ingredientele piesei Stand by me o vor transforma, cu siguranță, într-un adevărat cocktail de vară, vibrant, ascultat pe repeat.

Urmărește clipul și ascultă melodia aici:

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.