Iron Sky (VIDEO)

By  | 

In ultimele zile ale celui de-al doilea Razboi Mondial, participantii la un program spatial secret al nazistilor scapa de distrugere evadand pe partea intunecata a Lunii.

Timp de 70 de ani, nazistii construiesc in cel mai mare secret o fortareata spatiala gigantica, cu o flota imensa de farfurii zburatoare. 

Nu peste mult timp, aceasta armata de neoprit va porni inspre Pamant, vestind intoarcerea triumfatoare a celui de-al Patrulea Reich.

Cand astronautul american James Washington aselenizeaza putin cam prea aproape de baza secreta nazista, Führerul Lunar decide ca a momentul glorios al recuceririi Pamantului a sosit.

Washington pretinde ca el a venit pe Luna doar pentru a spori popularitatea presedintelui SUA, dar nimeni nu-l crede – ce altceva ar fi cautat acolo decat sa faca prospectii pentru un iminent atac al fortelor terestre?

Asa ca Al Patrulea Reich trebuie sa reactioneze imediat. Dar inainte ca nazistii sa-si lanseze invazia, ei trebuie sa termine lucrarile la imensa masina de razboi Götterdämmerung. Pentru asta au nevoie de tehnologie computerizata, cum ar fi smart phone-ul din buzunarul lui Washington.

Prin urmare, doi ofiteri nazisti, nemilosul Klaus Adler si idealista Renate Richter sunt trimisi pe Pamant impreuna cu Washington, pentru a sustrage sus-mentionata tehnologie. Dar Klaus nu mai are de gand sa se intoarca vreodata pe Luna; are planuri mari pe Pamant: sa cucereasca puterea singur, mai intai aliindu-se cu presedintele, apoi uzurpand tronul Führer-ului Lunar.

Cand flota de OZN-uri lunare ale nazistilor intuneca cerurile, pozitionate ca sa distruga planeta Pamant, complet nepregatita de aparare, toata lumea, barbati, femei, natiuni unite, trebuie sa-si reevalueze prioritatile.

  • Regie: Timo Vuorensola.
  • Cu: Julia Dietze, Götz Otto, Christopher Kirby, Udo Kier, Peta Sergeant, Stephanie Paul, Tilo Prückner.
  • Comedie SF neagra Iron Sky. Invazia / Iron Sky va rula incepand cu 22 iunie la cinema Hollywood Multiplex.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *