Iron Man 2 (VIDEO)

By  | 

Constrans de guvern, de presa si de public sa puna tehnologia sa la dispozitia armatei, Tony refuza cu incapatanare sa-si divulge secretele care stau in spatele armurii “Iron Man”, temandu-se ca informatiile ar putea ajunge pe mainile cui nu trebuie.

Bazandu-se pe ajutorul asistentei sale, in permanenta indragostita de el, Pepper Potts (Gwyneth Paltrow), dar si pe cel oferit de prietenul sau, James “Rhodey” Rhodes (Don Cheadle), Tony leaga noi aliante si se confrunta cu noi forte periculoase.

Ei il vor ajuta in momentele cele mai dificile ale vietii, unul fiind atunci cand Tony cade prada viciului alcoolismului, aspect tratat cu mare atentie de realizatorii filmului. Nici scenele de lupta nu lipsesc delectandu-ne cu cele mai nastrusnice idei cinematografice.

“Iron Man 2”, mult asteptata continuare a blockbuster-ului bazat pe benzile desenate Marvel desre supereroul “Iron Man” (Omul de otel), in regia lui John Favreau si cu o distributie formata din: Robert Downey, Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Scarlett Johansson, Sam Rockwell, Jon Favreau, Clark Gregg, John Slattery, Mickey Rourke si Samuel L. Jackson, aduce pe marile ecrane din Romania aventurile inventatorului miliardar Tony Stark, supereroul in armura de otel.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *