Irina Rimes a susținut un concert în sufragerie pentru prietenii ei

Pentru a anunța lansarea trilogiei #IubiriSecrete, Irina Rimes și-a invitat cei mai apropiați prieteni la ea acasă, pentru a le cânta și a-i încânta.

Mai mult de 50 de persoane au fost prezente la eveniment: artiști, bloggeri sau vloggeri ce au avut ocazia sa audă cele mai noi piese ale Irinei.Invitații au fost întâmpinați cu produse tradiționale de la Chișinău, vin de casă și bomboane Bucuria, dar și bunătăți pregătite de mama Irinei Rimes. Atmosfera a fost una relaxantă și călduroasă, iar printre piesele cântate în sufragerie se numără „Visele”, trilogia #IubiriSecrete – „Iubirea noastră mută”, „Da’ ce tu”, „Haina ta”.

Irina a anunțat oficial lansarea primului ei album în 2017, așa că și-a surprins invitații cu câteva melodii în premieră: „Bolnavi amândoi”, “Ce s-a întamplat cu noi” și „Bandana”, ce este continuarea noului single al Ralukăi, „Cosmos”.

Am ales să facem acest concert acustic la mine acasă pentru că mi-am dorit ca oameii să mă cunoască și să le povestesc despre muzica mea”, a declarat artista.

Mai jos găsești clipul live de pe Facebook, din timpul concertului din sufragerie:

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.