Irina Rimes, revelația anului 2016

By  | 

Inițial, s-a făcut cunoscută în Republica Moldova prin show-ul de talente „Fabrica de staruri”, iar odată ajunsă în București a fost remarcată de producatori și a semnat cu Quantum Music. Din acel moment nu a mai fost decât un pas până la succes; a lansat single-ul „Visele”, care a cucerit topurile muzicale timp de săptămâni întregi, devenind imnul verii, cu peste 12 milioane de vizualizari.

Cântăreață și compozitoare, Irina Rimes a scris versuri pentru numeroși artiști, printre care și INNA sau Raluka, cu care a colaborat la câteva proiecte muzicale. Cea din urmă i-a devenit chiar prietenă, crezând în talentul ei și simțind că va fi vocea anului 2016. Artista și-a continuat drumul în lumea muzicii prin colaborarea cu DJ Sava, pentru piesa „I loved you”, care a avut și ea peste 7 milioane de vizualizări.

„Iubiri Secrete”, cel mai recent proiect, este o trilogie plină de emotie, care fascinează și ajunge la fiecare dintre noi. Povestea despre iubirile secrete care o inspira pe artistă este trăită în fiecare vers și începe cu piesa „Iubirea noastră mută”.

Astfel, Irina Rimes devine primul artist din România care a lansat o trilogie muzicală; spune povestea unei femei căsătorite, ce dezvoltă o pasiune pentru un bărbat mai tânăr, ce împărtășește aceleași sentimente. Cei doi realizează, însă, că relația este imposibilă.

Prima piesa transmite starea celui îndrăgostit, care se lasă pradă emoțiilor și trebuie să țina greutatea unui secret. Este un dialog imaginar între doi iubiți ce parcă joacă un joc interzis. Relația lor tăcită îi consumă pe amândoi și fiecare simte în felul lui ce gust are „fructul interzis”.

„Da ce tu” continuă povestea imaginară a iubitei care simte o avalanșă de emoții. Obiectul atracției devine ca un drog, ea este dependentă de el, iar în el reprezintă opusul. Imaginația ei întreține visul despre iubit.

În „Haina ta”, suntem purtați într-o lume în care timpul curge altfel, unde se creează o liniște confortabilă care transmite atât de multe. Iubita devine totuna cu el, dorințele ei sunt transfomate în mod constant sub privirea lui tăcută. Sfârșitul piesei arată că totul a fost doar în mintea ei, iar cei doi îndrăgostiți sunt metafora prezentului.

Pentru 2017, Irina Rimes pregătește un album nou, cu piese în stilul „Visele”, dar și melodii pline de emoție ca în trilogia #IubiriSecrete. Va fi un album foarte personal, inspirat din povestile și experiențele ei de viață.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *