Interviul COSMOFlash cu What’s UP

By  | 

What’s UP e pe val! Tipul ăsta cool scoate hit după hit, iar COSMO a stat de vorbă cu artistul – citeşte interviul de mai jos şi lasă-ne părerea ta într-un comentariu!

Videoclipurile pieselor tale au o poveste şi dau impresia unor scurtmetraje care se leagă între ele cumva. Tu cum te simti in rol principal?

De cele mai multe ori, joc rolul poveştilor mele, de aici a venit şi ideea de a face un video-album. Retrăiesc anumite sentimente, care clar mă ajută la interpretare.

whats upCe alta activitate iti ocupa timp in afara de muzica si munca in studio?

În prezent, nu am timp pentru nimic alceva; am doar filmări, scenarii, piese de terminat, strategii de lansare, concerte, promovare… Ziua de 24 de ore – cam scurtă pentru un compozitor / artist. Dar îmi doresc să am zilnic timp de sală, să ajung măcar o dată pe săptămână la karting, să stau în pat cu o tonă de floricele şi să mă uit la filme… Ar fi multe.

Descrie in trei cuvinte cel mai recent single al tau, „Piesa mea de dor“:

Pot în patru! E „Piesa mea de dor“! Chiar este! Simina, soţia mea a plecat anul trecut la Sibiu pentru câteva zile să pregătească show-ul de la premii. Atunci am scris piesa!

Ce gadgeturi cool ai?

Nu ştiu dacă le pot numi gadgeturi, dar am zeci de clape, MPC-uri, voice tunnere, tot felul de boxe portabile, chiar am primit de ziua mea de la Marius Moga una subacvatică – e foarte tare!

Care destinatie turistica ti-a ramas in suflet?

Culmea, chiar dacă am plecat destul de des departe de ţară, ori în vacanţă sau concerte, cel mai tare week-end l-am avut pe Valea Doftanei. De atunci, mă întorc cu drag acoloşsi mă relaxez.

Ascultă acum noul single What’s UP – „Piesa mea de ador“:

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *