Interviul COSMOFlash cu Viktor

Viktor şi-a făcut debutul carierei solo cu piesa „Din nou“, în trecut el a făcut parte din trupa Addiction cu care a concertat inclusiv pe scena Arenele Romane. Victor Apetrei, pe numele său, este şi actor la Teatrul Naţional Bucureşti. Citeşte interviul COSMOFlash cu Viktor şi ascultă-i noua piesă:

 

In adolescenta cantai pe strazi si castigai astfel si bani, si faima. Esti acum insa pregatit cu adevarat pentru faima?

Treaba cu cântatul pe stradă se întâmpla în clasa a noua, când aveam şi o formaţie. Voiam să fim cool şi când plecam cu săptămânile prin ţară cântam prin oraşe să agăţăm fete şi să avem bani de buzunar. Erau jocurile adolescenţei. Deci nu se putea pune problema nici de bani, nici de faimă, doar că între timp s-au întâmplat foarte multe în cariera mea artistică. Nu se mai pune problema dacă sunt pregătit pentru faimă. Se pune problema să o dezvolt.

 

Te regasesti in versurile single-ului tau – „Din Nou“?

 

Da. M-am lovit în viaţă de situaţii ca cea din cântec. Îmi aduc aminte că sufeream foarte mult când eram îndrăgostit de o persoană care se adovedea a fi dezinteresată. Eram pus pe jar şi, fiind o fire sensibilă, ajungeam să fiu de-a dreptul întors pe dos. Mereu am vrut să cânt despre asta şi uite că o fac astăzi, deşi lucrurile s-au schimbat.

473441_3840255321543_1971721370_oCe imprumuti din actorie pentru momentele cand esti pe scena si canti, dar si viceversa?

 

Nu ştiu câtă lume realizează, dar interpretarea muzicală — cea live, este actorie pură. Nu poţi veni în faţa lumii fără să trăieşti ce cânţi, fără să exprimi şi să transmiţi textul piesei. Nu este vorba doar de voce aici. Când intrăm pe scenă trebuie să spunem o poveste. Aşa se face că facultatea de teatru m-a ajutat foarte mult şi în direcţia asta. Muzica te ajută bineînţeles foarte mult şi ca actor. Un actor cu voce este un artist cu o calitate în plus. La admiterea în şcoală de teatru eşti pus să cânţi şi dacă te pricepi şi la asta ai toate şansele să devii un artist complet, iar eu pot spune că am avut sansa să fructific acest talent şi în direcţia asta, pentru că am jucat în multe musicaluri.

Cum suna un compliment dragut de la o tipa?

 

Un moment foarte interesant a fost când o fata mi-a spus că adoarme e muzica mea. N-am mai avut nevoie de nimic multă vreme!

Pe ce retea de socializare esti activ?

Cel mai activ sunt pe Facebook. Pagina mea se numeşte Viktor şi acolo am postată cam toată activitatea.

 

Ce te-a impresionat foarte mult in ultima perioada?

Am ajuns să cred că sunt un tip greu de impresionat. Eu cumva trăiesc pentru asta, ador şi caut să fiu impresionat şi când se întâmplă caut să rămân cât de mult se poate în strea aia. Sunt impresionat de lucruri măreţe, de spectacole grandioase, de talente deosebite, dar şi de momentele când mi se oferă dragoste sau afecţiune. Un spectacol măreţ nu am văzut în ultimul timp, deci mă mulţumesc cu dragostea.

Ascultă acum piesa lui Viktor – „Din nou“:

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.