Interviul COSMOFlash cu Stephany

By  | 

Stephany se pregăteşte de mică pentru o carieră artistică! Cântă încă de la vârsta de şase ani şi a câştigat peste 50 de trofee la festivalurile muzicale din ţară. Primii paşi în actorie i-a făcut alături de maestrul Dumitru Lupu care i-a oferit un rol în filmul muzical pentru copii „Pădurea albastră“. Tânăra artistă doar ce a lansat single-ul „Un nou început“, aşa că citeşte interviul COSMOFlash cu Stephany:

Care a fost cel mai placut, dar si cel mai dificil moment de la filmarile videoclipului pentru single-ul tau, „Un nou inceput“?

Toate momentele au fost frumoase, ne-am distrat şi ne-am simţit bine. Dacă ar fi să aleg unul singur, aş spune totuşi că secvenţa pe care am filmat-o în bucătărie a fost cea mai frumoasă şi amuzantă. Eram toţi super obosiţi şi făceam glume în continuu. Singurele momente dificile au fost când filmam afară şi era extrem de frig, iar între cadre, când nu filmam, dârdâiam din toate încheieturile.

Studiezi canto si actoria – care este mai aproape de inima ta?

Amândouă îmi plac, dar aproape de sufletul meu va fi mereu muzica. A fost prima pasiune şi va rămâne pe primul loc mereu!

Ce contine poseta ta cand pleci zilnic de acasa?

În poşeta mea există muuulte lucruri mereu, dar o să vă zic doar lucrurile pe care le am în permanenţă: telefonul (asta nu stă mereu în geantă, poate mai mult în mână, dar nu plec fără el), portfardul cu pudra de faţă, mascara, creion de buze şi strugurel, încărcătorul, cheile şi portofelul. Nimic special, dar astea sunt must have!

poza (139 of 159)Care e cea mai simpatica declaratie de dragoste pe care ai primit-o pana acum?

Cea mai simpatică declaraţie pe care am primit-o a fost în clasa I, când un băiat din clasă mi-a lăsat în bancă un plic cu o scrisoare şi mai multe desene „romantice“ şi un trandafir. Haha! Şi spun că e cea mai simpatică, pentru că eram foarte mici şi nu ştiam ce este dragostea.

Care e activitatea ta favorita, alaturi de prietenii tai?

Activitatea preferată cu prietenii este biliardul! Ador să joc, iar când sunt cu gaşca, ne distrăm jucând în echipe.

Care este aplicatia ta preferata?

Aplicaţia preferată de pe telefon, surpriză, nu e Facebook! Este Wattpad, o aplicaţie de pe care citesc diverse cărţi. E super faptul că atunci când am timp liber, imediat scot telefonul şi citesc. Telefonul este în permanenţă cu mine, pe când dacă e să citesc o carte, uit câteodată să o pun în geantă.

Ascultă acum noul single al lui Stephany – „Un nou început“:

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *