Interviul COSMOFlash cu Serban Copot

Artistul din trupa Animal X este mai activ ca niciodată! COSMO a stat de vorbă cu el:

Care este activitatea care iti ocupă cel mai mult timp in perioada asta?

Listele, cadourile şi tot ceea ce înseamnă sărbători de iarnă îmi ocupă timpul în această perioadă. Nu-mi pare deloc rău, pentru că eu ador sărbătorile de iarnă. Evident că am şi treabă la studio cu băieţii din trupă, proiectele şi proiecţiile pentru anul viitor. Ştii, şi planurile, indiferent cât de realizabile par sau nu, ocupă mult timp.

Care este cel mai important mesaj pe care îţi doreşti să-l transmiţi prin asociaţia ta ecologică, Generatia Verde?

Generaţia Verde reprezintă o speranţă, un vis, o platformă cu ajutorul căreia să poţi intra în zona pro-activă a protecţiei mediului înconjurător. Principalul subiect pe care îl abordăm sunt schimbările climatice, un subiect vast, dar pe care l-am adus în zona concretului cu ajutorul calculatorului de emisii de CO2. Este important să conştientizezi faptul că existenţa noastră pe suprafaţa acestei planete nu se petrece fără să lăsăm urme. Prima urmă este amprenta de carbon.

Cum ai gandit site-ul serbancopot.ro atunci cand l-ai lansat?

Mi-a fost tare greu să fac acest pas, acela de a-mi lansa un blog-ul www.serbancopot.ro. Nu prea sunt obişnuit să îmi expun gândurile în acest fel. Până acum muzica era cea care mă ajuta să refulez emoţional. Fiind vorba despre un blog de parenting,  încerc să vin în ajutorul şi să găsesc ajutor altor părinţi. Sunt foarte multe lucruri care se petrec în viaţa unui tată odată ce îşi întemeiază o familie, şi este bine să împărtăşeşti lucruri cu cei care trec prin aceleaşi frămăntâri.

 

InterviulCOSMOFlash cu Serban Copot
Serban si fiul sau, Tedi

Ai lansat carti si albume muzicale pentru copii. Ai o poveste deosebita legat de momentul cand i le-ai aratat baietelului tau?

Am scris cartea „Toi Patoi şi Moş Crăciun“ împreună cu un CD cu muzică de Crăciun aşa cum n-aţi mai auzit niciodată, garantat. Manuscrisul acestei cărţi l-am făcut cadou băieţelului meu atunci când a împlinit trei ani. Evident că reacţia lui a fost aceeaşi ca atunci când primeşte o carte, dar sunt convins că, mai târziu, va aprecia gestul meu la justa valoare. Ma bucură în schimb când îl aud fredonând prin casă cântecelele de Crăciun. Trebuie să recunosc că mă bucură tare mult.

Iti lipseste ceva din perioada <Animal X>?

Animal X există şi nu a încetat să existe. Putem spune că trecem printr-o schimbare de viziune, dar avem planuri mari pentru anul viitor. Vrem să lansam trei piese noi, clipuri şi o prezenţă mai mare în zona concertelor. Mă bucură mult că, totuşi, după 16 ani, ne întâlnim în studio şi lucrăm împreună cu drag.

Te-ai casatorit de curand, iar Tedi v-a fost martor. Ce te-a invatat experienta paternitatii, dar si cea a unei familii?

Mi-a schimbat perspectiva asupra vieţii. M-a învăţat să iubesc lucrurile mici, gesturile mici şi să nu mai pun nici un preţ pe ambalaj. Nu eram străin de această filosofie din pricina educaţiei, dar familia şi cel mic mi-au confirmat pentru ultima oară că este alegerea corectă. Nu o maşină scumpă este cea care te defineşte ca om, este mai importantă colecţia de titluri pe care le-ai citit decât ce branduri ai din dulap.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.