Interviul COSMOFlash cu Oana Radu

Oana Radu cântă de mic copil, iar lumina reflectoarelor şi camerele de luat vederi nu au intimidat-o, ba din contră! De la opt ani, timp de doi ani jumătate de zile, Oana a prezentat o emisiune pentru copii la o televiziune din oraşul ei natal, Craiova. Primul single din cariera ei s-a numit „Tu“ şi a adunat rapid peste cinci milioane de vizualizări pe canalul YouTube. A urmat piesa „Fără Glas“, o colaborare cu Rolla Sparks şi „Ea a fost prima“, featuring Dr. Mako şi Pacha Man, pentru care Oana a contribuit la compunerea textului. Toată lumea cunoaşte celebrul refren „What Can I Do / În mintea mea eşti tu“, iar COSMO a vrut să afle mai multe de la Oana în interviul de mai jos:

Oana Radu - Dragostea-i nebunaCompui muzica si textele pieselor tale – cum simti ca iti completeaza acest lucru ipostaza de artista?

Da, este adevărat. Faptul că îmi compun singură piesele nu face decât să mă ajute să mă regăsesc complet în ceea ce cânt şi aşa pot transmite cu adevărat ceea ce simt.

Care este cel mai emotionant moment din cariera de pana acum?

Cel mai emoţionant moment din cariera se întâmplă de fiecare dată când publicul cântă alături de mine.

Ce model ai avut atunci cand erai adolescenta?

Beyonce !

Ce iti place sa faci in afara muzicii?

Îmi place să mă fardez, pe mine sau alte fete, să joc jocuri cu prietenii mei, cum ar fi Monopoly, Catan, Rummy, cărţi, să filmez jurnale video şi să le şi montez singură. Îmi place să descopăr tehnologia.

Ce produse cosmetice iti sunt indispensabile zi de zi ?

Luciul de buze şi fardul de sprâncene.

Ascultă aici piesa Oanei Radu & Dr. Mako – „Dragostea-i nebună“:

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.