Interviul #COSMOFlash cu Miss Mary

„Când soarele mă cheamă“, „Lacrimi din stilou“ şi cel mai recent single, „Parfum de jar“ feat. Glance sunt doar câteva dintre piesele cu care Miss Mary se mândreşte şi care nouă ne plac atât de mult! Citeşte interviul #COSMOFlash cu Miss Mary şi lasă-ne un comentariu!

Povesteste-mi o intamplare de la filmarile clipului ultimului tau single, „Parfum de jar“ feat. Glance?

Cel mai amuzant lucru cu privire la „Parfum de jar“, dacă putem să spunem aşa, a fost faptul că am filmat în nişte condişii meteo nu tocmai prielnice. În timp ce Glance a avut de înfruntat frigul unei dimineţi geroase, eu am filmat noaptea, într-o casă părăsită, unde singura sursă de căldură era o sobă veche. Ne-am chinuit cu paturi şi haine, eu având de filmat într-o costumaţie alcătuită doar dintr-un body şi o rochie din voal. Dar ne-am descurcat, iar efortul cu siguranţă a meritat.

Te-ai lansat in muzica de mica – cum se impaca scoala cu popularitatea?

M-am lansat când eram încă în clasa a şaptea. Atunci am lansat prima mea piesă – „You Don’t Love Me“ şi de atunci am continuat. Nu am renunţat niciodată la a mai învăţa, la fel cum niciodată nu am pus pe planul doi muzica. Este o prioritate pentru mine şi aşa va fi mereu.

Ce lectie ai reusit sa inveti deja despre industria muzicala de la noi?

Nu pot spune că am învăţat o lecţie legată de industria muzicală, ci mai mult am adunat informaţii, experienţă (atât personală, cât şi a oamenilor din jurul meu). Asta nu înseamnă că există o reţetă anume care îţi garantează succesul. Cel mai important lucru şi cred că e valabil în orice domeniu este să fii tu însuţi, să nu încerci să te schimbi, să nu te laşi influenţat şi să nu faci compromisuri. Dacă succesul nu vine imediat nu înseamnă că până la urmă nu va veni. Răbdarea este ingredientul secret.

IMG_2521Ce ritual de demachiere, dar si de frumusete ai in fiecare zi?

Nu respect cu stricteţe un ritual anume. Tot ce fac este să mă demachiez în fiecare zi şi să îmi hidratez tenul cu creme cât mai naturale. Iar pentru buze ador să folosesc crema de gălbenele – este cutiuţa magică pentru mine!

In afara de muzica ce mai iubesti sa faci?

Mă simt bine făcând foarte multe lucruri. Mă simt bine dansând, gătind, plimbându-mă singură pe marginea unui lac, admirând frumuseţea unui tablou, delectându-mă cu o cană de ceai la umbra nucului din grădina bunicilor, mângâind o pisică etc. Ştiu să mă bucur din lucruri foarte mici şi îmi place să încerc mereu lucruri noi.

Care este cel mai romantic date de care ai avut parte pana acum?

Nu sunt o fire exagerat de romantică. Ador surprizele şi sunt tare spontană, aşa că îmi plac lucrurile neplanificate. Nu îmi pot aduce aminte o întâlnire perfectă, asta pentru că au fost mai multe, dar pot spune că un date inedit, aşa cum mi-l imaginez eu, ar fi o escapadă la mare, în mijlocul nopţii, o baie în apă rece şi un răsărit pe nisipul ud

Ascultă aici single-ul „Parfum de jar“ – Miss Mary ft. Glance:

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.