Interviul COSMOFlash cu Mircea Eremia

By  | 

Mircea Eremia face furori! Artistul se află pe val cu single-ul „Dragostea doare“ și, deși este ocupat atât cu munca din studioul de înregistrări, cât și cu pregătirile pentru examenul de bacalaureat, Mircea a stat de vorbă cu COSMO. Citește interviul COSMOFlash cu Mircea Eremia!

Cum arata o zi in viata ta?

O zi din viața mea întotdeauna începe devreme, fiindcă unul dintre proverbele mele preferate este „Cine se trezește de dimineață, departe ajunge!“. În prima parte a zilei, merg la școală, iar când termin orele, majoritatea timpului îl petrec ascultând muzică, cântând, gândindu-mă la noi potențiale hituri, ieșind cu prietenii și, de cele mai multe ori, închei ziua in sala de sport.

Am vazut ca ai adoptat un stil de viata sanatos. Ce sport practici?

Încerc pe cât de mult pot să am o alimentație sănătoas, fiindcă este foarte important, ceea ce îmi este foarte greu să fac, deoarece sunt o fire foarte pofticioasă! Am încercat mai multe sporturi, cele mai multe fiind de contact. În momentul de față doar merg la sala de forță și de câteva ori pe săptămână fac jogging.

Cum reusesti sa imparti viata de artist cu scoala?

Singurul secret este împărțirea timpului în așa fel încât să reușesc să ajung și la școală, și la studio, și la emisiuni… Este simplu, când mă trezesc îmi fac o listă cu ceea ce am de făcut și fac în așa fel încât să reușesc să execut totul cum trebuie!

Ce calitati trebuie sa aiba o fata pentru a-ti deveni iubita?

Pentru mine cele mai importante calități pe care doresc să le aibă oamenii din jurul meu sunt sinceritatea ăi corectitudinea. Fata care va fi lângă mine va mai trebui să fie o persoană calculată, care știe ceea ce vrea de la viață și cu care mă pot dezvolta armonios, va fi o persoană care mă va susține în proiectele mele muzicale, va înțelege ce presupune meseria de artist și va fi lângă mine necondiționat.

Ascultă aici single-ul lui Mircea Eremia și lasă-ne părerea ta într-un comentariu:

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *