Interviul COSMOFlash cu Mandinga

Mandinga are o noua solista si le merge tare bine in noua formula! COSMO a stat de vorba cu artistii trupei – citeste interviul mai jos!

MandingaCum v-ati acomodat impreuna, dupa ce Barbara s-a alaturat trupei?

 

Inca de cand a venit pentru prima data in Romania, la un studio session, am simtit chimie intre noi. La doua luni distanta a revenit sa completeze formula Mandinga si ne bucuram sa o avem alaturi de noi.Cum va rezolvati micile neintelegeri din interiorul echipei, atunci cand acestea apar?

 

Cand avem mici neintelegeri, fiecare dintre noi crede ca are dreptate si discutam, pana cand Chupi se enerveaza si ne linisteste cu o gluma tipica lui.

Care este momentul vostru preferat atunci cand sunteti in concert, pe scena?

 

Momentele noastre preferate sunt cele in care publicul interactioneaza si canta cu noi versurile pieselor.

 

Ce intamplare mai putin obisnuita a avut loc la concerte?

 

O intamplare haioasa acum, dar neplacuta la momentul acela, a fost dupa un concert in Chisinau. Chupi si-a uitat buletinul in masina tehnicilor, iar cand am ajuns la aeroport, vamesii nu l-au lasat sa iasa. A ramas cateva zile in Chisinau, pana cand un prieten i-a adus buletinul. Partea trista a fost ca noi trebuia sa plecam la Bruxelles a doua zi si am fost nevoiti sa mergem fara el.

Cum va incurajati inaintea unui concert?

 

De cand a venit Barbara, inainte sa ne urcam pe scena, punem mana peste mana si strigam „1, 2, 3, 7, Mandinga!”. Sapte este numarul norocos al Barbarei. Ca o coincidenta frumoasa: noi suntem exact sapte acum in trupa.

 

Ce activitate aveti cel mai frecvent in timpul vostru liber?

 

In timpul nostru liber, cateodata organizam campionate de Fifa pe playstation, pana ne prinde dimineata.
Zac este pasionat de motociclete, are un Harley-Davidson si de fiecare data cand prinde vreme buna si are timp, se plimba. Barbara si Tony sunt cei mai pasionati de fitness, iar Chupi este folosit de sotia lui drept babysitter, de fiecare data, cand il prinde acasa.

 

Asculta acum noul single al trupei Mandinga feat. Erik – „Aventura“:

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.