Interviul COSMOFlash cu Liviu Teodorescu

By  | 

Ne place tare Liviu Teodorescu! Tipul acesta talentat din cale afară promite să ne cânte şi să ne încânte mult timp de azi înainte cu piesele lui cool şi videoclipurile hot. COSMO a stat la poveşti cu artistul – citeşte interviul de mai jos şi lasă-ne părerea ta într-un comentariu:

Care consideri ca este cel mai bun lucru care ti s-a intamplat pana acum?

Nu aş putea spune care e cel mai bun, pentru că au fost multe şi toate au pus câte o cărămidă la evoluţia mea de până azi. Dar ultimul lucru cel mai bun care mi s-a întâmplat e „Te Cunosc de Undeva“, unde am descoperit o grămadă de lucruri pe care le pot face şi am căpătat încredere să fac lucruri pe care nu aveam curaj să le fac. O să vedeţi asta în evoluţia mea artistică, pe viitor. Promit.

Carei activitati ii dedici cel mai mult timp dupa muzica?

Comunicării online cu fanii mei. Vreau să îi ţin activi constant, să fim aproape unii de alţii.

foto 15 - full resolutionCum a sunat cel mai frumos compliment pe care l-ai primit de la o fana?

Nu a fost un compliment. A fost o cerere în căsătorie, ceea ce e mai presus de cuvinte (râde).

Ce retea social media e preferata ta?

Facebook îmi place cel mai mult, pentru că mi se pare că poţi face orice acolo. Dar sunt la fel de fidel Instagram-ului.

Ce carte si ce film ti-au ramas in minte in ultima vreme?

Am citit „Creativitatea“ lui Osho. Mi-a confirmat faptul că, atunci când creezi, o faci pentru oameni. Atunci când creezi, nu te poţi pune pe tine înainte, pentru că nu e meritul tău. Ideile care îţi vin sunt de undeva de dincolo şi, cu cât eşti mai puţin egoist şi cu cât ţi le asumi mai puţin, cu atât vor fi mai autentice şi mai aproape de suflete. Filme văd pe banda rulantă, dar nici unul nu m-a lăsat marcat în ultima perioadă. Sunt un împătimit al serialului „Game of Thrones“, sunt cu sufletul la gură de la o săptămână la alta!

Ascultă acum ultimul single al lui Liviu Teodorescu – „Gelos“:

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *