Interviul COSMOFlash cu Levent Sali

Levent Sali a facut parte din trupa fenomen LaLa Band şi a jucat în serialele „Pariu cu viaţa” şi „O nouă viaţă”, precum şi în comedia „Selfie”, la începutul anului viitor urmând să se lanseze „Selfie 2”. Primul single din cariera solo s-a numit „Copacabana”, iar pentru cel mai recent – „Unde Pleci” a colaborat cu Claudiu Zamfira, fostul participant de la „Vocea Romaniei”.

COSMO a stat de vorbă in interviul COSMOFlash cu Levent Sali despre stil de viaţă, dragoste şi mesajele din piesele sale:

Care este mesajul ultimei tale piese, „Unde pleci“?

Povestea piesei „Unde Pleci“ s-a născut acasă la casa de discuri Red Clover. Eram acolo cu Claudiu, când am auzit linia melodică. La momentul respectiv rezonam cu versurile, vocile noastre, a mea şi a lui Claudiu s-au potrivit foarte bine şi aşa ne-am decis să o lansăm #undepleci. Single-ul „Unde Pleci” este produs de Tulea, iar linia melodica a fost compusă de Karo. Versurile acestei frumoase poveşti de dragoste au fost scrise de Tulea împreună cu noi doi. Mesajul este destinat tuturor celor care au trecut sau trec printr-o relaţie nefuncţională. Celor care iubesc, dar nu sunt iubiţi. Celor care încă mai speră că persoana iubită se va întoarce…

Care ipostaza ti se potriveşte cel mai mult – cea de actor sau cea la concerte?

Cea de artist. Mă regăsesc la fel de bine în ambele ipostaze. Începând cu muzica însă, mi-am descoperit şi pasiunea pentru actorie. Nu pot alege! E imposibil.
Cum arată o zi obisnuita din viata ta?
Mă trezesc atunci cand îmi sună alarma, dar de obicei stă pe silent. Majoritatea timpului se împarte între studio şi castinguri, în ultima vreme fiind propus pentru mai multe proiecte.
Dar în mod obişnuit îmi încep ziua cu câteva exerciţii cu propria greutate. Merg la duş, apoi iau micul dejun care constă de cele mai multe ori într-un bol cu cereale şi lapte. Restul zilei o petrec în studio-ul Red Clover. Sau participând la vreun casting…

Levent & Claudiu (4 of 7)Ce guilty pleasure ai?

Aş spune mai degrabă despre punctul vulnerabil… Ma îndrăgostesc foarte repede. Am capacitatea de a cunoaşte foarte repede sufletul unei femei.

Cum arata o seara romantica cu iubita?

Depinde. Fiecare seară romantic e diferită… Nu am povestit asta niciodată, dar o voi face în exclusivitate pe cosmopolitan.ro. De curând am început relaţia cu Cristina, ceea ce mă bucură enorm. Povestea noastră a început la un film. Nu voiam să mă întorc singur acasă şi am invitat-o pe Cristina la mine. Evident că m-a refuzat. De atunci mi-am pus în cap să am o noapte romantică cu acea domnişoară… Astfel că într-o zi am păcălit-o că am treabă la studio şi am fugit, mi-am luat doi dintre prieteni, şi am început să transformăm casa într-un decor romantic: flori, ciocolată, şampanie, lumânări şi bineînţeles, ceea ce mă reprezintă pe mine: muzica.

Care sunt conditiile pentru o relaţie implinita?

În primul rând înţelegerea. Mă gândesc cu groază care va fi reacţia prietenei mele atunci când în filmul #selfie2 mă va vedea gol, cu o altă femeie în pat (râde). Oare îmi va da o palmă? Sau mă va lua în braţe si îmi va spune: „Iubitule, ai fost genial!“ ? Apoi, sinceritatea, respectul ar trebui să vină de la sine…

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.