Interviul COSMOFlash cu Jo

By  | 

Ioana Anuţa – Jo iubeşte muzica cu toată fiinţa ei! Sigur ştii single-ul ei, lansat în colaborare cu Uddi în 2014 – „Lasă-mă pe mine“. Tot în 2014, Jo anunţa „Dragoste nebună“ alături de Dorian Popa, compusă de către ea, împreună cu Boier Bibescu, Alex Cotoi, Nonis G şi Adrian Ţuţu. În 2015 au urmat primul single solo – „Şoapte“ , iar apoi cu Randi lansează single-ul şi videoclipul „Până vara viitoare“, cu care cuceresc topurile muzicale şi care depăşeşte în doar cinci luni de la lansare 25 de milioane de vizualizări pe canalul YouTube. COSMO a povestit cu Jo şi iată ce ne-a dezvăluit:

Care este cel mai frumos moment de care ai avut parte pana acum in cariera ta?

Sunt mai multe momente frumoase, nu ştiu dacă aş reuşi să aleg unul singur. Cert este că primul cel mai frumos a fost la 14 ani când am reprezentat România la Eurovision Junior şi am cântat în faţa unui public de peste 100.000 de persoane, în Ucraina… Senzaţia este de nedescris.

Iti este usor sau dificil sa iti faci prieteni in bransa ta?

Prietenele mele cele mai bune sunt toate cântăreţe. Nu îmi este greu să îmi fac prieteni din nici un domeniu, cu atât mai puţin din muzică.

Cum se petrece o zi obisnuita din viata?

De fapt, asta îmi place cel mai mult la viaţa mea. Nu există termenul de „zi obişnuită“ şi nici o zi nu este ca alta.

Ce film ai vazut recent care te-a marcat?

„Little boy“!

Ce piesa vestimentara din garderoba ta este cea mai frecvent folosita in tinutele tale?

Piesa vestimentară cea mai frecvent folosită se schimbă cam la o lună. Luna asta am purtat excesiv o pereche de jeanşi boyfriend. Cred că va trebui să-i arunc, ca să renunţ la ei…

Ai schimba ceva la tine?

Da, aş schimba mai multe, dar lucrez la asta. În principiu lucrez la a fi un om cât mai bun şi mai iubitor, pe zi ce trec.

Ascultă acum ultimul single al lui Jo:

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *