Interviul #COSMOFlash cu Feli

Noua piesă a lui Feli Donose a înregistrat peste două milioane de vizualizări pe canalul YouTube la nici o lună de la lansarea sa oficială. Feli este talentată şi frumoasă şi ne place tare mult de ea! COSMO a prins-o pe artistă între filmări:

Cum ti-ai descrie noua piesa „Creioane colorate“ in trei cuvinte?

Pozitivă, sinceră, veselă.Ai un look nou in videoclipul piesei „Creioane colorate“. Iti stabilesti singura schimbarile sau te sfatuiesti cu un stilist?

În anii trecuţi îmi stabileam singură cu ce mă îmbrăcam, însă de când am intrat în familia HaHaHa Production, deciziile privind vestimentaţia le luăm împreună. De aproximativ jumătate de an colaborez cu Irina Voinea. Ea este stilistul cu care mă simt super compatibilă, iar hăinuţele mele sunt create de Irina şi de Diana Bobar, cu care lucrez de peste patru ani.

Care este cea mai aglomerata zi a saptamanii pentru tine?

Cea mai aglomerată zi din săptămână este cea în care am evenimente, concerte etc. Atunci îmi încep programul la ora nouă dimineaţa şi ajung acasă la trei sau patru noaptea – în funcţie de când termin evenimentul sau concertul pe care îl am în acea seară.

Care e cea mai buna lectie de viata pe care ai primit-o?

Viaţa însăşi este o lecţie continuă. Cea mai importantă lecţie pe care am primit-o până acum, la 29 de ani este că trebuie să trăiesc în prezent şi să primesc tot ceea ce vine cu zâmbetul pe buze. Consider că toate evenimentele din viaţă ne duc unde trebuie să fim în momentul în care ne aflăm.

Ce rubrici din COSMO citesti?

Beauty, carieră, stil.

Ascultă acum noua piesă semnată FELI:

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise