Interviul COSMOFlash cu Ela Rose

Ela Rose este vocea senzuală din DJ Project şi, împreună, doar au lansat single-ul Sevraj. COSMO a stat la poveşti cu artista!

Cum s-a intamplat momentul cand ti s-a propus sa te alaturi trupei DJ Project?

Nu a fost un moment anume… s-a întâmplat destul de gradual. Ne cunoaştem încă de la începutul carierei mele, când am lansat primul single I can feel, al doilea a fost în colaborare cu Gino Manzotti şi încă de atunci tot spuneam, mai în glumă, mai în serios, că am timbrul şi feeling-ul foarte apropiat de ceea ce înseamnă DJ Project. Ne-am continuat drumul separat, fiecare, până acum, când probabil aşa a trebuit să se întâmple, să ni-l unim.

De care moment din cariera ta esti cel mai mandra pana acum?

Anul 2011 – 2012. Toate piesele de până atunci (I can feel, No you, no love, Lovely words) erau hituri şi numărul unu în diferite ţări: India, Grecia, Europa de Vest. A fost cea mai grea şi cea mai frumoasă perioadă.

Care e cel mai haios sau surprinzator moment care ti s-a intamplat pe scena la un concert?

Hmm… Eram în Grecia şi aveam concert la un afternoon party (nu era deloc stilul meu, muzica mea fiind de club), aşa că m-am nimerit în locul unde toata lumea stătea la masă, la un restaurant pe malul mării. Eram cu toţi colegii mei, am urcat pe scenă, am început să cântăm, lumea stătea la masă. M-am gândit că şi dacă s-ar ridica unii din ei să facem puţină agitaţie nu s-ar simţi atmosfera pe care o voiam. Am încercat să-i motivez să se ridice totuşi. Unii s-au ridicat, apoi din ce în ce mai mulţi (deja eram fericită)… şi mai mulţi erau în picioare şi se îndreptau spre scenă şi au urcat tot mai mulţi până am început să fiu speriată. Au venit oamenii mei pe scenă până în punctul în care îmi căutam colegii prin mulţime şi nu-i găseam.
Menţionez că nu era nevoie de pază, nu era nimeni agresiv… am înţeles că totul este un zen absolut prin acele părţi ale Greciei. A fost tare.

12321273_10207861056677466_6303926390126266250_nCe se afla intotdeauna in trusa de machiaj?

O bază iluminatoare care e must-ul meu pentru că sunt fanul tenului luminos. Două nuanţe de fond de ten (închis-deschis), contouring, blush, pudră, lighter şi fard luminos, un fard închis la culoare (pentru machiaj tip smokey), neapărat ruj roşu şi purple şi un balsam foarte hidrantant pentru buze (al meu e mentolat şi îl ador!).

Ce film te-a marcat ultima oara?
Se numeşte „White Olander“ şi este o capodoperă psihologică. Este ultimul care mi-a plăcut foarte tare.

Ascultă acum single-ul „Sevraj“ – DJ Project feat. Ela Rose:

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.