Interviul COSMOFlash cu Angelina Jolie

Angelina Jolie Pitt nu mai are nevoie de nici o prezentare! Actriţa şi-a împrumutat vocea Tigroaicei din animaţia „Kung Fu Panda 3“ (disponibil acum în format Blu-Ray Combo – 3D + 2D, Blu-ray şi DVD), iar în interviul în exclusivitate de mai jos, Angelina îţi povesteşte despre ursuleţi panda, China şi roluri aparte.

KungFuPanda3_DVDSeria animatiei „Kung Fu Panda“ are un succes nebun in China si reflecta impecabil cultura chineza. Tu ce ai invatat despre China din aceasta experienta?

Cred că ceea ce înveţi despre China este că atuncci când te detaşezi de politică, în sfârşit observi istoria, frumuseţea şi peisajele Chinei.

Iti place de personajul tau – Tigroaica?

Da, am fost foarte fericită că mi s-a propus să îi împrumut vocea mea!

Ii influentezi Tigroaicei destinul in vreun fel?

Într-o mică măsură, da. Dacă era ceva ce nu-mi plăcea, aveam libertatea să aleg să nu respect scenariul întocmai, ci să improvizăm şi să spunem: Hm, cred că Tigroaica ar fi procedat aşa mai degrabă!. Am mai făcut şi schimb de replici între personaje.

Deci cand trageai vocea, puteai fi creativa!

Da, deşi nu sunt amuzantă, aveam dreptul să fiu flexibilă cu replicile. Pot să improvizez, pentru că sunt actriţă, dar a improviza într-o situaţie obişnuită de viaţă faţă de a improviza în faţa unui microfon, folosindu-te doar de voce pentru a spune poveşti cu umor e diferit.

Tigroaica ta e foarte calma…

Da, are o calmitate pe care eu nu o deţin! E foarte zen, spre deosebire de mine. Uneori, când faci un rol, te dezbraci de toate elementele care te caracterizează şi rămâi doar cu acel ceva care se aseamănă cu personajul tău. Concret, încăpăţânarea mea şi spiritul combativ e ce-au rămas pentru a se suprapune cu Tigroaica. E adorabil!

Crezi ca vei regiza vreodata si animatii?

E posibil să nu fiu foarte bună la treaba asta. Sunt fascinată de a urmări procesul, mai ales că produc un film numit Breadwinner şi învăţ foarte mult cu ocazia asta. Dar de la Kung Fu Panda am învăţat enorm legat de a regiza astfel de producţii. La început, când m-am apucat de regizat eram timidă şi voiam să ofer libertate actorilor, însă cu animaţiile e foarte important să aprofundez imaginile şi să ştiu cum să transmit din imagini mesajul pe care mi-l doresc.

KungFuPanda3_BD

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.