Interviul COSMOFlash cu AMI

AMI este din ce în ce mai prezentă atât în topurile muzicale de la noi, cât şi în playlist-urile tuturor radiourilor şi pe buzele a mii de fani, iar asta ne place tare! COSMO e cu ochii pe tânăra artistă care iubeşte muzica dintotdeauna şi care emană numai energie pozitivă! Citeşte interviul COSMOFlash cu AMI şi ascultă în final noul ei single – „3 lucruri“ feat. Grasu XXL:

Te bucuri de multa popularitate. Cum ti se pare sa fii in vizorul media si al fanilor?

Normal ca orice artist isi doreste sa fie iubit de public, dar popularitatea nu m-a schimbat. Muncesc cel putin la fel de mult ca la inceput si nu poate decat sa ma bucure ca oamenii apreciaza rezultatul muncii mele. Si chiar le multumesc celor care imi urmaresc activitatea constant si ma sustin.

Esti foarte activa pe Snapchat, retea de socializare care incepe sa prinda teren si in Romania. De ce preferi Snapchat?

Îmi place să ţin legătura constant cu cei care ma urmăresc, pe toate reţelele de socializare. Dar trebuie să recunosc că Snapchat mi se pare mai atractiv, pentru că pot să transmit în timp real ceea ce fac eu şi ceea ce simt. Şi chiar mă amuză toate opţiunile şi filtrele pe care ţi le oferă această platformă. Mă distrez teribil!

Ce te pasioneaza in afara de muzica?

Mai nou mă pasionaează activităţile care implică o anumită doză de adrenalină. Una dintre ele este escalada, un sport care mă solicită atât fizic, cât şi psihic. Deja am planificat şi un salt cu paraşuta în viitorul apropiat. Vă spun după aceea cum a fost!

_MG_1900Ce nu lipseste niciodata din trusa ta de frumusete?

Sunt adepta unui make-up natural. Trusa mea conţine în primul rând produse de îngrijire a tenului. Demachiantul şi crema hidratantă sunt sfinte. În ceea ce priveşte machiajul, prefer produsele cu textura mai uşoară pentru uz zilnic, cum ar fi: un fond de ten mai uşor, o pudră translucidă, eyeliner, mascara şi un gloss sau ruj natural. Dar fie vorba între noi, mă bucur de fiecare zi în care pot renunţa la machiaj.

Ce propuneri indraznete ti-au facut fanii pana acum?

Sunt surprinsă constant cu cereri în căsătorie şi asta mă amuză!

Ce rubrica din COSMO citesti?

Recunosc că m-am inspirat de foarte multe ori din rubricile ‘STYLE’ şi ‘BEAUTY’, pentru că îmi place să fiu mereu în tendiţe. Sunt cu ochii pe voi pe toate căile de comunicare. P.S.: Snapchat aveţi?

Ascultă acum piesa 3 lucruri – AMI feat. Grasu XXL:

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.