Interviul COSMOFlash cu Amalia

By  | 

Vrei să afli mai multe despre Amalia? Iată ce ne-a dezvăluit artista:

Cât de adevărat este că suntem prizonierii dragostei? Când trebuie să punem stop şi când trebuie să spunem start? Dragostea nu te face prizonier într-o relaţie, nu constrânge, este liberă de iluzii şi nici nu trebuie să rămânem prizonierii unei iubiri trecute.

Single-ul Amaliei se numeşte Prizonieri ft. Eli şi este compus de Marius Drăghici, Marius Dia, Laura Petrescu şi Eli Prince Nesta, iar videoclipul de imagine este regizat de Dan Petcan.

„Piesa este făcută de Chili Music Pro. Cu băieţii de la studio m-am înţeles foarte bine. Este prima oară când lucrez cu ei şi sunt foarte încântată. Cat Music mi-a propus melodia şi, de asemenea, colaborarea cu Eli. Clipul este de imagine şi m-am axat foarte mult pe un aspect natural, prin care evidenţiez cel mai bine starea piesei, care nu este despre suferinţă, melancolie, ci din contră, am o atitudine de luptătoare şi de învingătoare. Îmi place foarte mult piesa, este una actuală, la care am pus suflet“, declară Amalia.

Prizonieri este primul single lansat de către Amalia, care a făcut parte din trupa Blaxy Girls timp de cinci ani, alături de care a lansat numeroase piese, a participat în cadrul Selecţiei Naţionale Eurovision, a avut concerte în toate colţurile ţării şi hituri care şi acum mai sunt difuzate pe posturile de radio şi televiziune din România. „Aşa mi-am petrecut perioada liceului, unde m-am împărţit între formulele de la matematică şi foarte multă muzică, pe scenă sau în sala de repetiţii“, adaugă artista.
Mai mult, Amalia a colaborat cu Naguale pentru piesa şi videoclipul Positive şi de la o vârstă fragedă a studiat muzica, canto şi chitară. Odată cu mutarea în Bucureşti, unde a urmat cursurile facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice, Amalia a început o carieră şi în televiziune.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *