Interviu #CosmoFlash cu Francesca Lucarelli

Este un teenidol și îi place muzica, timpul petrecut cu familia și tot ce înseamnă îngrijire și frumusețe.

Francesca are 21 de ani, a fost supranumită Selena Gomez de România, iar acum e pe val cu piesa „Party Girl”.

Am aflat de la Francesca Lucarelli câteva secrete legate de stilul său de viață, ritualurile sale de îngrijire și cum își petrece timpul liber.

– Care ar fi cel mai spectaculos lucru învăţat până acum?

Ce am învăţat prin muncă de mică cu 6 ore pe zi de teren, antrenament şi pregătire fizică este tenisul de câmp pe care l-am practicat cu multă pasiune şi sacrificii. Am făcut performanţă la cel mai înalt nivel dar a trebuit să îmi întrerup cariera din cauza unor accidentări repetate şi foarte grave. Tenisul înseamnă să renunţi la viaţă socială, compania prietenilor, a colegilor de şcoală, să nu poţi să înveţi şi să ţii ritmul cu colegii.

– Îţi place să găteşti?

Da, bineînţeles. Pastele sunt specialitatea mea, mai ales că provin dintr-o familie în care se mănâncă destul de des mâncare cu specific italian, având în vedere că tatăl meu este italian. Pregătesc deserturi de când eram mică. Pe atunci făceam biscuiţi în formă de inima, steluţe, iar acum deserturile preferate şi pregătite de mine sunt Tiramisu, Crostata ( Tarta cu fructe sau Nutella) şi multe alte dulciuri de la care uneori nu mă pot abţine.

– Ce muzică asculţi?

Îmi place să ascult ultimele tendite din Bilboard. Fiind în industrie îmi doresc să nu ratez niciun trend.


– Cât de importantă este familia pentru tine?

Familia este cea importantă. Îmi place să îmi petrec timpul cu părinţi mei, cu verişorii mei. Uneori chiar renunţ la întâlnirile cu prietenii pentru a merge la cină cu familia. Îmi petrec vacanţele cu părinţii şi mă distrez, îmi aduc aminte de copilărie şi încerc să trăiesc momentul.

– Care este cea mai frumoasă amintire din copilărie?

Îmi amintesc cu drag şi emoţie când am fost prima oară la Disneyland. Pe atunci aveam 7 ani şi eram nerăbdătoare să descopăr unul dintre cele mai frumoase parcuri de copii.

– Care au fost primele tale apariții în televiziune?

Am apărut la diverse emisiuni încă de la 5 ani. Am fost cu căţelul meu (Ciobănesc Mioritic) la emisiuni la TVR şi la Prima TV. Participam la emisiuni cu animalele de companie.

– Cât de importantă este dragostea în viată unei femei?

Nu se poate trăi fără dragoste. Dragostea te inspiră, te face fericită şi ajută la creaţie.

– Cât timp aloci frumuseţii?

Mă îngrijesc mereu, deoarece pentru munca mea trebuie să fiu întotdeauna ca „scoasă din cutie”. Folosesc produse naturiste pentru îngrijirea corpului, a fetei şi a părului. Am tot ce se poate în materie de produse cosmetice şi produse de styling.

– La ce tratemnte de beauty apelezi cel mai des?

Apelez o dată pe luna la un tratament facial cu oxigen, pentru împrospătarea tenului.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.