Interviu #CosmoFlash cu Andreea Bălan

Andreea Balan este genul de artistă care reușește să își uimească publicul de fiecare dată, care reușește să se dezvolte tot mai mult, cu fiecare show pe care îl susține. Are grijă ca imaginea ei să fie într-o continuă schimbare, păstrându-și cariera, în același timp, la un nivel remarcabil.

Abia a lansat un nou videoclip, la piesa “Baby be mine” și deja pregătește proiecte noi! Este într-o continuă mișcare, lucru care îi aduce tot mai multă popularitate pe zi ce trece.

Am stat de vorbă cu Andreea Bălan și am aflat cum reușește să se mențină în formă, care sunt ritualurile sale de frumusețe, cum îmbină cariera cu viața profesională, dar și la ce surprize ar trebui să ne așteptăm în perioada următoare!

Cum arată o zi din viaţa ta zilele astea?

Dacă am filmări pentru “Te cunosc de undeva”, ziua începe la 8 dimineaţa cu un fresh de portocale şi un ceai verde pe care îl beau pe drum. Îmi iau ceva mâncare la pachet, iar şoferul mă ridică şi mă lasă la platoul de filmare unde intru la make-up&hair.

După 10-12 ore acolo, ajung acasă sau la evenimente, în studioul de înregistrări sau la concerte, la repetiţii cu trupa mea şi dansatoarele, la probe de costume şi şedinţe de styling sau întâlniri de management.

Dacă nu am emisiunea, am toate celelalte activităţi enumerate mai sus. Iar la finalul fiecărei zile mă joc cu Jack, căţelul meu nărăvaş.

Cum te pregăteşti pentru un concert cum a fost cel de la Sala Polivalentă pe care l-ai avut în urmă cu câteva zile? Ai anumiţi paşi pe care îi urmezi?

La început facem research şi orice om din echipă poate veni cu idei. Şi după ce ne-am hotărât ce vom face şi ce poveste vom pune în scenă, urmează peste 50 de repetiţii.

De data aceasta am avut vreo 60 de repetiţii în două luni, a fost un maraton cu multă, multă muncă, dar a meritat pentru că am un show complet acum, cu trupă 100% live, cu dansatoare, cu peste 70 de costume pe care le purtăm într-o oră, cu multe stiluri de dans şi surprize.

Pe lângă astea, înainte de show îmi încălzesc vocea, fac stretching şi am grijă să fiu hidratată.

Am observat că ai făcut din nou o schimbare de look. Felicitări! Cum iei deciziile acestea?

Deciziile le iau tot timpul cu echipa mea, însă le alegem astfel încât să îmi placă tot ceea ce fac, să mă reprezinte şi să fie mereu o surpriză pentru fani.

Abia am început în urmă cu un an şi deja avem planuri pentru următorul an. Știu deja când vom schimba culoarea părului, de câte ori, şi cum voi evolua stilistic. Ţin foarte mult cont de trendurile din reviste şi de pe blogurile de modă, toate lucrurile astea contează. Însă cel mai important e să îmi placă, să mă simt bine, să fiu eu în fiecare zi.

Cine se ocupă de styling-ul tău? Cu ce stilişti ai lucrat până acum şi ce stil crezi că ţi se potriveşte cel mai bine?

De un an de zile lucrez cu echipa The Fashion Jumper care e condusă de prietenul meu cel mai bun, Edi. Ei vin cu moodboard-ul şi ideile trăznite, iar eu aleg ce îmi place. Înainte mă ocupam singură şi era costisitor. Acum e distractiv să vizitez designerii sau să fiu într-o cameră plină cu haine frumoase deja triate şi alese în funcţie de ce îmi trebuie. Iar eu să aleg ce îmi place.

Pe lângă partea de styling, lucrăm la imagine şi la vizualuri spectaculoase pe care vom începe să le punem online în curând. Vom completa experienţă showului de pe scenă în online, veţi vedea că sunt multe surprize.

Sigur, mă bazez foarte mult pe sfaturile stiliştilor şi îmi place să experimentez, însă, la final, e mereu decizia mea ce port.

Ai trecut prin multe perioade stilistice din perioada Andre până acum. Care a fost look-ul tău preferat?

Mi-a plăcut foarte tare look-ul punk din perioada “Aparenţe”- “Evadez”- “Oops Eroare”. Şi am înţeles că e un trend cu punk care se ridică în ultimele luni şi o să îl readucem într-o formă mult mai diferită, într-un videoclip pe care îl voi lansa în toamnă. Şi acum îmi place cel mai mult. Nu ştiu de ce, dar nu mă mai regăsesc în părul blond. Îmi imaginez că voi experimenta toate culorile, însă nu ştiu dacă voi mai reveni la blond prea curând.

Ştiu că atunci când vine vorba de make-up, hair-styling sau manichiură nu ai nevoie de ajutor, ci te ocupi singură de aceste aspecte. Ce sfaturi poţi să le dai cititoarelor? Ai câteva secrete de beauty care merită urmate?

Da, în viaţa de zi cu zi şi în concerte eu mă ocup make-up, hair, manichiură şi câteodată îmi cos şi hainele singură sau îmi lipesc accesorii pe ele. În ultima vreme urmăresc tutoriale pe YouTube despre make-up şi păr, despre cum să faci un machiaj de pe covorul roşu de la Oscar, despre cum se machiază Beyonce pentru scenă sau Gwyneth Paltrow pe stradă.

Vloggerii sunt un fel de reviste de modă infinite, sunt fascinată de ei! Aşa că vă recomand să îi căutaţi şi voi. Şi dincolo de astea, recomand să vă hidrataţi cu apă, să vă demachiaţi în fiecare seară, să aveţi zile în care lăsaţi tenul să respire şi să căutaţi cât mai multe măşti naturale pentru ten şi păr.

De exemplu, eu folosesc una cu gălbenuş de ou şi ulei de măsline pentru păr. Şi adaug multe uleiuri aromatice. Sau o soluţie de petroleum care îl ajută să se regenereze.

Cum reuşeşti să îţi menţii silueta? Ai o dietă specială?

Nu mănânc prăjeli şi pâine. Şi încerc să nu dau iama de fiecare dată când poftesc. Însă, dansând atât de mult la repetiţii şi pe scenă, oricum corpul e tonifiat mereu. Nu prea consum alcool, nu am fumat niciodată, mănânc legume în fiecare zi şi am grijă să mă hidratez cu multă apă şi ceaiuri. Cred că asta e cel mai important, să nu uităm să consumăm ceea ce corpul nostru are cea mai mare nevoie: apă.

În afară de dans, practici şi alte sporturi că să te menţii în formă? Ce fel de activitate fizică preferi?

Nu prea. Am încercat să mai merg la sală cu prietenul meu dar, dacă am timp, fac nişte exerciţii la finalul zilei, nişte abdomene. Prefer să fac totul acasă: hair, make-up, îngrijire personală, sport şi repetiţii.

Revenind la cariera ta muzicală, care sunt planurile pentru 2016 şi ce surprize ne pregăteşti în continuare?

La finalul anului trecut am lansat un show nou cu trupă live şi dansatoare, un upgrade major. Am creat o experienţă, o poveste care vrem să bucure şi să distreze publicul, să aducă emoţii şi să facem milioane de oameni să zâmbească. Asta cred că e menirea mea. În rest, pregătesc mai multe videoclipuri, mai multe schimbări de imagine şi o serie de filmuleţe personale pe care voi începe să le postez în curând pe YouTube.

Ştim că ţi se pun 1.000 de întrebări despre viaţa ta personală, aşa că te provocăm să ne spui ce consideri că ar trebui să ştie publicul despre latura asta a ta?

Sunt fericită. Iubesc şi sunt iubita. După dezamăgiri şi un scandal mult prea public şi dureros, am reuşit să găsesc ceva care mă face să mă simt fericită în fiecare zi, un om minunat, talentat, un bărbat puternic care are grijă de mine şi căruia îi pasă, înainte de toate, de omul din spatele artistului pe care îl ştiţi cu toţii. Cred că există mereu speranţă şi nu trebuie să ne-o pierdem!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.