Interviu #COSMOFlash cu SORE

Sore (nr. Sore Mihalache) este actriță, dansatoare și câtăreață și reușește să îmbine cariera, pasiunea pentru modă și viața de familie în așa fel încât să poată să declare cu încredere că… este fericită!

Am întrebat-o care îi sunt sursele de inspirație, care îi sunt modelele în materie de muzică, dar și de modă și cum îmbină viața profesională cu cea personală atât de bine.

Iată ce am aflat!

De unde vine inspiraţia în muzica pe care o cânţi?

Mă inspiră ceea ce trăiesc, mă inspiră poveştile altora sau chiar filmele şi melodiile pe care le ascult. În general, toate piesele au la baza poveşti de viaţă şi e suficient cât să îmi declanşeze un trigger de inspiraţie şi de acolo îmi e natural să creez pe baza sentimentului respectiv.

Care sunt artiştii internaţionali pe care îi admiri? De ce?

Îmi place mult Beyonce că şi profesionalism, pentru cât de mult se implică în melodii, concept, aici mă regăsesc, pentru că şi eu îmi pun amprenta pe tot ceea ce creez. Îmi place Rihanna pentru vibe-ul urban al tuturor apariţiilor ei şi Pink pentru exuberanţa şi pentru că într-o lume a femeilor fatale, a rămas ea, exact aşa cum s-a prezentat la debut: rebelă.

Ce muzică asculţi în maşină?

În playlistul momentului se află Tove lo, LP, Helen, Moonlight Breakfast, Florence and the Machine şi Alicia Keys.

Ce proiecte muzicale pregăteşti în perioada următoare?

Voi lansa în Octombrie următorul single împreună cu un videoclip cool filmat la Paris care sper să dea tuturor celor care îl privesc #palpitaţii.

Ce ne poţi spune despre stilul tău vestimentar? Ce te caracterizează?

Îmi place stilul curat, minimalist, cu influenţe care se schimbă în funcţie de stil: accente boho câteodată, rock alteori, metalice pentru apariţii şi pentru perioada curentă am ales să port peruci cu breton tocmai pentru că îmi place să experimentez look-uri îndrăzneţe. Mă bucur de toamna pentru layering, îmi place să mă joc cu lungimile şi texturile hainelor şi recunosc, ador bejul, negrul, albul şi argintiul. În orice combinaţie.

Ce designeri îţi plac?

Îi admir pe Murmur, Manuri, Andra Andreescu, Valentino, Zadig, Voltaire, Acne, Chloe.

Ce piesă vestimentară este un MUST din punctul tău de vedere pentru această toamna?

Jeanşii 90’s cut, cu tiv nefinisat, buzunare patchwork şi croi uşor lejer pe picior.

Cum reuşeşti să îmbini carieră cu familia?

Am tot ceea ce îmi trebuie că să fiu fericită, toată viaţă mi-am dorit combinaţia ideală între carieră şi familie şi iată că am obţinut-o.

Ce te face fericită?

De la o cafea cu prietenele mele, până la toate momentele cu Erin şi Mircea. Îmi găsesc fericirea şi în lucruri mărunte dar şi în cele pe care le-am aşteptat toată viaţă.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.