Interviu #CosmoFlash cu Natalia Mateuț

natalia-mateuț-main

Are doar 25 de ani, dar este deja cunoscută în showbiz-ul românesc ca fiind o femeie frumoasă, un model de succes cu o carieră în ascensiune în domeniul mass-media, unul dintre proiectele în care a putut fi văzută fiind postul de “asistentă” la emisiunea “Răi da’ buni!”.

Am stat de vorbă cu Natalia Mateuț și am aflat cu ce își mai ocupă timpul, cum reușește să îmbine cariera cu familia și cum își întreține frumusețea!– Care este cel mai spectaculos lucru pe care l-ai învăţat până acum?

Cel mai spectaculos lucru pe care l-am învăţat până acum a fost să sar de la trambulină de 10 m, în cadrul show-ului „Splash,vedete la apă!” de la Antena 1, unde am participat două sezoane la rând. Niciodată nu m-am imaginat căţărându-mă atât de sus şi încercând să execut o săritură care, dacă nu era făcută cu atenţie şi stricteţe, m-ar fi putut aduce pe patul de spital.A fost o experienţă nouă,o provocare cu siguranţă, ceva ce m-a ajutat să mă vindec de frică de înălţime şi să-mi depăşesc limitele.

– Care este cea mai frumoasă amintire din copilărie?

Am mai multe amintiri şi se învârt în jurul vacanţelor de vara pe care le petreceam cu ai mei prin tot felul de locuri frumoase. Dar, nimic nu se compară cu verile în care părinţii mei mă făceau pachet şi mă trimiteau câte două- trei săptămâni la ţară, la bunici. Eram foarte fericită în mijlocul naturii şi extrem de răsfăţată de bunica mea, care îmi făcea toate poftele şi prăjiturile posibile.

– Ce reacţie au avut ai tăi care te-au văzut la televizor prima dată?

Nu pot să spun că ai mei m-au susţinut neapărat încă de la început în ceea ce am făcut eu, dar cu timpul şi-au dat seama că a vorbi în public şi cu oamenii este ceea ce îmi place cel mai mult, aşa că nu au mai avut de ales şi m-au îndreptat către facultatea de Jurnalism pe care am şi absolvit-o. Acum au înţeles că acesta este drumul meu şi mă susţin în orice apariţie atâta vreme cât această are o miza şi este bine gândită.

– Cât de importantă este dragostea în viaţa unei femei?

Cred că dragostea este cel mai frumos sentiment din lume. Este ceva unic, extrem de important în viaţă şi în sufletele fiecăruia dintre noi, femei şi bărbaţi deopotrivă. Cu siguranţă însă noi,femeile, funcţionăm mai bine dacă suntem iubite şi iubim, pentru că este ceva ce leagă sufletele şi ne ajută să vedem viaţă în roz.

– Cât timp aloci frumuseţii?

Frumuseţea este ceva dat de la Dumnezeu şi orice femeie are parte de frumuseţea ei. Dacă vorbim de întreţinere,atunci da, pot să spun că aloc destul de mult timp, dar nu exagerat. Merg pe naturaleţe şi nu forţez lucrurile dacă nu este necesar. Merg la sala de sport aproape zilnic, fac masaje şi frecventez saloanele la fel că şi celelelate femei, însă, de multe ori, ritualul de frumuseţe se desfăşoară acasă, în baie.

– La ce tratamente de beauty apelezi cel mai des?

Nu prea îmi place să pierd timpul pe tot felul de invenţii apărute peste noapte. În general, merg pe tratamentele clasice de înfrumuseţare, cele care dau un aspect îngrijit oricărei femei, cum ar fi : tratamentele faciale, cele destinate părului sau corpului, pentru că trebuie să avem grijă de toate părţile corpului nostru. Nu-mi place să exagerez şi să fac din asta un mod de a-mi petrece ziua. De obicei, weekend-urile le aloc acestor tratamente de beauty.Cel mai des îmi fac tratamentul cu acid hialuronic la şi mai apoi LPG-ul, tratamentul cu vacuum, care modelează excelent corpul.

– Îţi place să găteşti?

Da,îmi place să gătesc mai ales pentru alţii. Am învăţat multe secrete de la mama care este o gospodină desăvârşită şi una foarte adaptată la noile reţete din valul „fusion’ al bucătăriei internaţionale. Ador să pregătesc salate exotice, paşte şi mic-dejunul care de cele mai multe ori este format din ouă benedict cu diverse bunătăţi pe lângă.

– Cât de importantă este familia pentru ţine?

Cred că în ultimii ani am înţeles cât de importantă este familia pentru mine şi încep să o apreciez din ce în ce mai mult. Petrec mult timp cu ai mei în special pentru că încă locuiesc cu ei, dar şi pentru că avem o relaţie frumoasă bazată în primul rând pe prietenie şi sinceritate. Cu mama în special merg la film, la piese de teatru sau restaurante destul de des.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.