Înscrie-te la Skin & The City…

By  | 

și află totul despre cum îți poți proteja tenul de efectele orașului!

Hei, Cosmo Girls! Orașul este plin de provocări pentru pielea noastră, însă ne și încarcă cu energie zi de zi. Fie că ești romantic city girl  sau mai degrabă the girl next doorparty diva ori queen of the city, te invităm să ne fii alături pe 7 martie, la evenimentul nostru Skin & The City.

Haideți să discutăm împreună despre ce înseamnă detox pentru piele și cum prevenim efectele poluării asupra tenului, indiferent de personalitatea noastră urbană și de stilul nostru de viață citadin. Vă așteptăm să aflăm împreună cu invitații Cosmopolitan și elmiplant despre efectele vieții de oraș asupra tenului și despre ritualurile de îngrijire care ne asigură, zi de zi, o piele sănătoasă și strălucitoare!

Când ne vedem? Joi, 7 martie, ora 10.30

Unde vii: Galeriile Artmark, Strada C.A. Rosetti 5, Bucureşti

Speakers care abia așteaptă să răspundă întrebărilor tale:

Anca Pavelescu, Alexandra Crăescu, Larisa Costea, Dana Rogoz

Medic specialist dermatologie: Anca Pavelescu (www.ancapavelescu.ro)

Anca Pavelescu este medic primar dermatolog, specializată în dermatologie estetică, cu o experienţă de peste 14 ani în medicina dermatologică curativă şi estetică. Abordarea sa gravitează în jurul conceptului de naturaleţe, de stimulare a calităţilor naturale ale pielii şi de asigurare în primul rând a unui mediu sănătos pentru piele, care să permită intervenţii estetice discrete, elegante, care pun în lumină frumuseţea naturală a fiecărei persoane.

Celebrity make-up artist: Alexandra Crăescu (www.alexandracraescu.com)

După şapte ani de pictură şi alţi zece în domeniul de make-up, Alexandra a adunat peste 100 de proiecte de beauty. De-a lungul carierei sale, Alexandra a realizat că se simte împlinită când îi ajută pe ceilalţi să-şi găsească cea mai bună variantă a lor. Iar, naturaleţea este reperul ei cel mai important pentru că, aşa cum spune chiar ea „autenticitatea nu stă în excese, iar machiajul este un accesoriu al personalităţii noastre, ce trebuie ales cu grijă pentru că doar aşa putem purta un look, şi nu el pe noi.”

Lifestyle fashion blogger: Larisa Costea (www.larisacostea.com)

În urmă cu cinci ani, Larisa a creat blog-ul de modă The Mysterious Girl, unde a început să posteze ţinutele ei vestimentare, regăsindu-se complet în această nişă. Ulterior, a început să promoveze un stil de viaţă sănătos, de la beauty/îngrijire personală până la alimentaţie. Cu trecerea timpului a realizat că poate îmbina aceste înclinaţii cu o altă mare pasiune a ei: călătoriile. Soţul ei, Adrian, o ajută foarte mult, el fiind cel care îi creează video-urile şi pozele ce se regăsesc pe blog. Cei doi sunt mereu în căutarea unei noi aventuri, a unor locuri inedite, fie naturale, fie urbane. Mai mult, Larisa profită la maximum de libertatea pe care i-o oferă această meserie, extinzându-şi colaborările prin toată lumea. Şi aşa îşi trăieşte viaţa mereu în mişcare, mereu on-the-go.

Moderator: Dana Rogoz (www.danarogoz.com)

O ştim cu toţii foarte bine pe Dana Rogoz, cei mai mulţi am crescut împreună cu ea încă de pe vremea când era Abramburica, iar acum ne inspiră prin vlog-ul şi blog-ul său, ne provoacă prin stilul ei vestimentar, ne împărtăşeşte ritualuri de îngrijire prin întâlniri constructive cu cei mai buni specialişti din domeniu, ne duce cu gândul în cele mai frumoase locuri din lume sau ne ajută să ne redescoperim prin piesele de teatru sau filmele în care joacă. Este actriţă, designer, model, blogger, femeie de afaceri (owner brand MOON by Dana Rogoz) şi, nu în ultimul rând, o mămică cool care ne aminteşte mereu că putem face orice ne dorim.

De asemenea, în program — super networking!

Îți oferim șansa să savurezi cafeaua de dimineață și micul dejun alături de influenceri și lideri de opinie și profesioniști în domeniul wellness și îngrijire — depinde doar de tine să profiți de ocazie și să faci cunoștință cu aceștia!

Te-am convins? Înscrie-te ACUM la Skin & The City!

Intrarea este liberă, trebuie doar să ne confirmi că vrei să participi completând cu atenție formularul de mai jos.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *