Inna a primit Discul de aur pentru albumul Hot

By  | 

Distinctia i-a fost oferita Innei de catre Catalin Muraru de la casa de discuri Roton. In urmatoarea perioada, cantareata va sustine concerte in Franta, Rusia si Marea Britanie, cel mai mare eveniment fiind Starfloor, care va avea loc la Paris, pe 26 noiembrie 2011.

Pe scena Starfloor, vor urca artisti precum Taio Cruz, Flo-Rida si Nicole Scherzinger. Totodata, pe 25 noiembrie 2011, fanii Innei se vor putea bucura de noul ei single, moment care va fi marcat printr-o lansare-surpriza, un proiect amplu la care artista lucreaza de cateva luni.

  • Inna, un adevarat fenomen care a schimbat ritmurile pietei muzicale internationale, a cucerit deja cluburile din toata lumea, castigand simpatia fanilor din Europa pana in Orientul Mijlociu si Atlantic. Catre sfarsitul anului 2007, cantareata s-a intalnit cu producatorii de la Play&Win, fapt care a avut ca rezultat lansarea primului sau single, „Hot”.
  • Hot a cucerit cele mai inalte pozitii din topurile din toata lumea, la scurt timp dupa lansare. Si celelalte single-uri lansate de Inna s-au bucurat de succes: „Love”, „Deja-Vu”, „Amazing”, „Sun is Up”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *