Ingerii de la Victoria’s Secret fashion show

Ultimul show Victoria’s Secret a adunat laolaltă numeroase vedete în public dar şi pe cele mai frumoase modele în cadrul defilării. În public au fost vedete ca Jamie Chung, Olivia Palermo, Estelle şi Ciara care au privit cu admiraţie noile ţinute purtate de modele ca Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Cara Delevingne, Kalie Kloss, Toni Garrn, Joan Smalls, Doutzen Kroes, Candice Swanpoel şi altele.

Defilarea a început cu cel mai scump şi strălucitor obiect de lenjerie intimă, sutienul Fantasy Bra în valoare de 10 milioane $, purtat de Candice Swanepoel. Spectacolul a avut 6 segmente diferite: British Invasion, Birds of Paradise, Shipwrecked, Pink Network, Parisian Nights şi Snow Angels. Cea mai mare dorinţă a modelelor, pe lângă faptul că îşi doreau să arate bine, a fost să nu cadă. Din fericire, dorinţa li s-a împlinit!

Am remarcat cu regret absenţa din cadrul show-ului a unor modele consacrate precum Miranda Kerr şi Gisele Bundchen, însă Adriana Lima, veterana podiumului de 13 ani ne-a încântat cu mai multe ţinute spectaculoase. Atmosfera a fost întreţinută de Taylor Swift, Fall Out Boy, A Great Big World şi Neon Jungle.

Bucură-te şi tu de ultima prezentare Victoria’s Secret in cadrul galeriei foto de mai sus!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.