Informații interesante despre Sex and the City pe care orice fan trebuie să le știe

Serialul HBO Sex and the City a avut premiera în iunie 1998, împlinind astfel 20 de ani! De-a lungul a 6 sezoane, le-am urmărit pe Carrie, Miranda, Samantha și Charlotte în timp ce se îndrăgosteau, se confruntau cu probleme emoționale, evoluau în carieră și, bineînțeles, arătau mereu fabulos.

Iată câteva informații interesante despre Sex and the City pe care orice fan trebuie să le știe.

#1 Fusta tutu a fost un chilipir

Fusta tutu albă pe care Carrie a purtat-o la filmarea genericului de început a costat doar 5 dolari! Aceasta a fost aleasă de Patricia Field (costume designer), a cucerit-o pe loc pe Sarah Jessica Parker, apoi creatorul serialului a fost convins să accepte – nu era chiar pe placul lui.

#2 Prima ținută pentru generic era total diferită

În prima versiune, Sarah Jessica Parker purta o rochie bleu casual, prin care i se vedeau sânii. Această variantă a fost făcută publică anul trecut și o poți vedea mai jos.

#3 Sarah Jessica Parker a refuzat nuditatea

Parker a fost singura actriță într-un rol principal care a refuzat să apară nud sau topless. De aceea, nu îi vedem niciodată sânii în vreo scenă de sex.

#4 Mr. Big ar fi trebuit să aibă un rol nesemnificativ

Actorul Chris Noth a fost angajat ca guest star, însă a fost atât de carismatic și potrivit serialului încât a devenit cea mai importantă persoană din viața lui Carrie. Astfel, creatorii au decis să îl păstreze în serial și s-au scris mai multe scene pentru el.

#5 Kim Cattrall nu a vrut să o joace pe Samantha

Cattrall nu a refuzat doar o dată rolul, ci de 5 ori! Pur și simplu nu îi plăcea. Abia după 12 sau 13 săptămâni a acceptat.

#6 Sarah Jessica Parker și Willie Garson erau prieteni buni în viața reală

Un prieten comun a considerat că cei doi s-ar înțelege foarte bine, așa că i-a așezat unul lângă celălalt la un eveniment. Astfel, au devenit prieteni apropiați.

#7 Scena din lacul Central Park a fost problematică

În „Sex and the City: Kiss and Tell”, Sarah Jessica Parker vorbește despre scena din Central Park, când ea și Mr. Big au căzut în lac. În timp ce filmau, ea s-a tăiat la picior pe fundul apei și a trebuit să primească un vaccin antitetanos.

#8 Sarah Jessica Parker purta tocuri chiar și 18 ore pe zi

Într-un interviu din 2013, actrița a mărturisit că lucra până la 18 ore pe zi, timp în care nu se descălța. „Am purtat pantofi frumoși șu nu m-am plâns niciodată”, spune ea.

#9 A existat o singură scenă care a trebuit să fie refilmată

Este vorba de scena în care Carrie și Aidan se ceartă. Motivul a fost tricoul pe care actorul John Corbett îl purta, care nu se potrivea, așa că în a doua încercar a purtat un tricou simplu, gri.

#10 Fiul lui Aidan era copilul lui SJP

La începutul sezonului 6, Carrie se întâlnește întâmplător cu Aidan pe stradă și descoperă că acesta a devenit tată. Rolul copilului a fost jucat de James, fiul lui Sarah Jessica Parker, care abia împlinise un an.

Tu cunoșteai aceste informații? Ce trivia ai mai adăuga pe lista noastră?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.