(P) Încă una, vă rog! – Un nou concept de restaurant în București

Încă una, vă rog! este un nou concept culinar pus la care de chefi celebri, care îi provoacă pe bucureșteni sa descopere savoarea preparatelor proaspete, gătite cu pasiune și servite rapid. Chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu sunt doar doi dintre artizanii meniurilor propuse zilnic în noua locație.

Din 5 aprilie, la etajul 1 al Park Lake Shopping Center, s-a deschis primul restaurant „Încă una, vă rog!”, ce propune publicului mâncare proaspătă, gătită zilnic din ingrediente locale, în porții limitate. Cu sesiuni spectaculoase de live cooking și preparate pline de savoare, „Încă una, vă rog!” reprezintă destinația perfectă pentru o masă delicioasă.

Weekendurile tematice vor fi o constantă la „Încă una, vă rog!” și îi vor satisface pe deplin pe gurmanzi. După un weekend dedicat iubitorilor de paste, urmează unul care va aduce Grecia mai aproape, prin preparatele specifice.

Grație prețurilor accesibile și meniului diversificat, „Încă una, vă rog!” devine opțiunea ideală și pentru familiile cu copii, care nu au timpul necesar sa le ofere acestora variante gustoase și sănătoase de mâncare.

În plus, preparatele preferate pot fi luate la pachet pentru acasă sau pentru la birou, reprezentând o alternativă gustoasă și accesibilă.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.