În premieră, juriu internaţional V for VINTAGE, ediţia cu numărul 21

Giovanni Ottonello (Istituto Europeo di Design), Myra Postolache (The Secret Code of Fashion) și Laura Călin (V for VINTAGE) formează juriul internaţional care selectează portofoliile designerilor la ediția cu numărul 21 a târgului V for VINTAGE.

Pe 10 și 11 noiembrie se desfăşoară cea de-a 21-a ediţie de V for VINTAGE, târg de design contemporan și cultură vintage, la Hanul Gabroveni (Str. Lipscani, nr. 84-90).Ediția cu numărul 21 aduce în premieră un juriu internațional. Portofoliile designerilor care expun în cele două zile de târg sunt evaluate de juriul format din Giovanni Ottonello (IED art director  – Istituto Europeo di Design), Myra Postolache (founder of The Secret Code of Fashion, contributor Vogue Italia) și Laura Călin (fondator V for VINTAGE).

Premiile oferite în cadrul ediției V for VINTAGE din 10-11 noiembrie sunt:

BEST DESIGNER by Elle – premiu oferit de revista Elle România

BEST YOUNG DESIGNER by Glamour – premiu oferit de revista Glamour

BEST BRAND by Unica – premiu oferit de revista Unica designerului care a reușit să construiască un brand coerent, consistent și care a dovedit că înțelege importanța strategiei de marketing și a comunicării în modă

BEST ROMANIAN DESIGNER by FPM – premiu oferit de revista FPM celui mai creativ designer român

PREMIUL de Popularitate – este votat de către vizitatorii târgului și oferit celui mai popular designer la V for VINTAGE 21 – What’s your favorite?

Call for Entries pentru designeri și colecționari este deschis până pe 7 octombrie 2018. Link de înscriere aici.

Citeşte şi: (P) Nu rata V for Vintage #18, weekend-ul acesta, la Grand Hotel du Boulevard!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.