Idei pentru Revelion

Se apropie noaptea dintre ani şi nu ai încă un plan bine pus la punct? Iată sugestiile COSMO în materie de posibile idei pentru Revelion:

Revelion in teatru

Ţi-ai imaginat vreodată că poţi să faci revelionul în teatru? Pe 31 decembrie de la ora 19:00, actorii teatrului În Culise te invită să petreci o noapte alături de ei! Astfel, eşti invitată în mansarda din La Scena, de pe Calea Călăraşilor 55 în Bucureşti pentru a asculta muzică live, a dansa şi a te bucura de programe de spectacole şi comedii româneşti, dar şi de mâncare şi băutură. Scrie-le pe [email protected] şi cere detalii!

O noapte la Palat

Casa Universitarilor din Bucureşti îşi deschide larg porţile în noaptea de Revelion şi te aşteaptă într-unul dintre măreţele saloane în care vor fi instalate două scene muzicale şi unde artişti şi DJ independenţi vor oferi momente live etro-electro, groovy, funk, boogie all night long, expoziţii improvizate de artă contemporană şi videomapping by Dan Basu. Păşeşte în salonul Florentin, sala de Lecturi, salonul de Marmură, cabinetul Ministrului, salonul de şah, sala de Spectacol şi vei admira o colecţie de veioze cu bufniţe speriate în lemn, lampadare înalte şi curajoase şi o cină sănătoasă servită de PopUp Dinner. Mai mult, dacp îţi doreşti să încerci cocktail-uri, shot-uri sau alte băuturi experimentale, atunci eşti aşteptat la bar cu băuturi sunt deja incluse în preţul biletului. Cu un mail la [email protected] afli mai multe!

New Years Eve 2016 @ The Mission

La World Trade Plaza în Bucureşti, de joi, 31 decembrie, ora 22:00, până în zorii primei zile din anul următor ai parte de muzică electronică de la profesionişti precum Magda, Benoit & Sergio, Heartthrob şi Kosme. Pe bilete.ro verifici preţurile şi modalităţi de plasare a comenzilor.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.