Idei inedite pentru organizarea petrecerii de majorat

Îți organizezi majoratul anul acesta? Dacă vrei ca petrecerea ta să fie mai deosebită, ai putea lua în considerare ideile inedite propuse de noi.

Petrecere tematică

Ai de unde să alegi! 40s/80s party (sau ce perioadă vrei tu), 1001 nopți, Flower Power, Old Hollywood, carnaval, totul auriu/argintiu etc. Evită, totuși, petrecerile bazate pe Alice in Wonderland, de exemplu, toți invitații vor fi Pălărierul Nebun!Închiriază un photo booth

Foart ela modă în ultimii ani, photobooth-urile sunt distractive și reprezintă o alternativă mai interesantă pentru clasicele poze făcute cu telefonul sau camera foto. Poți alege un fundal interesant pentru poze sau le puteți personaliza, pentru a avea tot felul de accesorii (pălării, ochelari, mustață etc).

Citește și: 18 ținute cool pentru majorat 

Karaoke party

Nu contează dacă aveți voce, contează să vă distrați! Puteți chiar să organizați un concurs și să pregătești un premiu pentru câștigător.

Completează oracolul

Da, da, acele caiete pe care colegii și prietenii le completau în clasele primare, răspunzând la întrebări! Nu trebuie decât să cumperi un caiet și să te apuci de scris întrebări și vei rămâne cu o amintire frumoasă.

Camping

Mergeți cu cortul la pădure, poate chiar la munte. Puteți face grătar, spuneți povești și dansați în jurul focului, iar dimineața vă veți trezi în mijlocul naturii – ce poate fi mai frumos de atât! Nu uitați ca la final să strângeți tot gunoiul!

Petrecere la piscină

Vei avea nevoie de cocktail-uri colorate, gustări simple, muzică antrenantă, 1-2 pool floats haioase, luminițe deasupra piscinei și distracția e garantată!

Citește și: Obiceiuri de petrecere în diferite țări 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.