Idei de redecorat pentru o casa exotica

By  | 

Nu trebuie să călătorești în jurul Pământului pentru a avea o casă cu aer exotic. Designerul de interior Katie Ridder îți spune cum să redecorezi pentru a obține efectul de casa exotica.

 Flori exotice

Cumpără flori colorate sau care arată spectaculos și nu se găsesc pe la noi. Ce spui de o orhidee cu inflorescențe în nuanțe spectaculoase sau flori din mătase – nu trebuie să le înlocuiești și sunt ieftine.

Înșiră cărți de călătorii prin camere

Ia-le de prin anticariate, pentru că jurnalele de călătorii sau ghidurile turistice care arată bine sunt foarte scumpe în librării. E o plăcere să răsfoiești asemenea cărți, plus că lași senzația că ai călătorit peste tot prin lume.

Albul, noul trend deco

Imprimeuri îndrăznețe

Cumpără materiale cu printuri africane sau peruane (sunt cele mai spectaculoase) de prin second hand-uri (că tot sunt pe val acum), din magazinele ieftine de deco, sau de la reduceri, și pune-le pe canapea, pe post de covoare sau ca draperii.

Câte două lămpi identice

De vreme ce folosești imprimeuri disparate, trebuie să creezi o repetiție pentru a nu da senzația de haos și supra-încărcat. Cel mai ușor ar fi să cumperi două lămpi identice și să le grupezi undeva, în cameră.

Comments

comments