Idei de distractie dupa bacalaureat 2013

By  | 

Când spui bacalaureat 2013 parcă te ia puţin cu fiori, dar acum că greul a trecut, pregăteşte-te pentru DISTRACŢIE!

Sooooomn de voie. Închizi telefonul, laptopul şi televizorul, acoperi mormanul de cărţi şi caiete cu un alt morman şi mai mare de rochiţe colorate, tragi jaluzelele şi nu ieşi din cameră până nu eşti gata de distracţie!

Cumpără bilete la un concert…în altă tară! Dacă ţi-ai planificat vacanţa 2013 peste hotare, nu pierde din vedere şi festivalurile de muzică europene.

Păcăleşte-i pe amicii aceia băgăcioşi că ai picat examenul de Bacalaureat. Acum poţi să glumeşti pe seama asta!

Scoate la imprimantă listele cu rezultatele examenelor…şi fă confetti din ele! Ai muncit mult să obţii rezultatele acelea, poţi să faci şi ceva nebunesc acum. 

”Shopping spree” cu cea mai bună prietenă! Întâi fă o vizită la un salon de înfrumuseţare pentru tratamentul complet şi apoi upgradează-ţi garderoba.

Interzici cuvântul ”bacalaureat” şi discuţiile legate de acest subiect pentru toată vara 2013. Vor fi prea mulţi curioşi ca să le răspunzi tuturor la întrebări.

Organizează o petrecere de 24 de ore la care să inviţi toţi prietenii pe care i-ai amânat în ultima vreme. Ai grijă să te odihneşti înainte, să faci faţă distracţiei. 

Fă un maraton de filme într-un weekend, cu cea mai bună prietenă. Multă îngheţată, tratamente de înfrumuseţare şi cele mai confortabile toalete.

Citeşte toate cărţile pe care îţi doreai să le citeşti. Dacă până acum ai stat cu nasul în cărţile pentru bacalaureat, acum ai ocazia să te bucuri de o lectură pe care tu o alegi!

Fă acel lucru pe care l-ai tot amânat atâta timp din cauza examenelor! Fiecare are o dorinţă secretă pe care o amână, iar acum este cazul să o îndeplineşti. Până la urmă, există viaţă după bacalaureat! 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *