Idei de costume pentru cupluri de Halloween

Deşi ai crede că ai tot timpul din lume pentru a vă alege costumaţia pentru petrecerea de Halloween de joi, 31 octombrie, timpul zboară repede iar cele mai bune costume sunt deja pe cale de epuizare! Iată propunerile noastre de cupluri ce pot fi uşor personificate şi care…să te pună într-o postură sexy!

Bonnie şi Clyde, celebrul cuplu de infractori în care s-au deghizat şi Ryan seacrest şi Julianne Hough (foto. Dacă vă place stilul retro şi misterul, ce alt cuplu celebru aţi putea interpreta decât temuţii Bonnie şi Clyde. Aveţi grijă pe unde vă lăsaţi pistoalele sau mitralierele!

Că tot a fost anul acesta lansarea filmului ”Marele Gatsby”, îi puteţi personifica pe Jay Gatsby şi Daisy Buchanan. Stilul anilor 20, tu o tânără strălucitoare iar iubitul tău un danddy cuceritor, vă va ajuta să fiţi printre cele mai stilate cupluri de la party.

Batman şi Catwoman, o pereche periculos de sexy pentru Halloween. Dacă eşti sigură de tine şi de condiţia ta fizică alege această costumaţie care îţi pune în evidenţă formele. Trupul bine lucrat este obligatoriu şi pentru iubitul tău, care va purta probabil pentru prima oară în viaţă colanţi.

Alte cupluri de super-eroi pe care le-aţi putea personifica la petrecerea de Halloween sunt: Superman şi Wonderwoman sau anti-eroii Harley Quinn şi The Joker, puşi mereu pe şotii şi jucăuşi.

Dacă aveţi o pasiune pentru cei ne-vii, puteţi să vă costmaţi în vampiri sexy, Frankenstein şi soţia lui sau cuplul Adams: Morticia şi Gomez. La modă anul acesta sunt şi morţii umblători din filmul cu acelaşi nume ”Walking Dead”, deşi nu e nimic sexy la ei.

O altă super-costumaţie pentru o roşcată sexy cu părul lung este Jessica Rabbit şi partenerul ei, Roger Rabbit. Deşi partenerul tău nu este neapărat avantajat de această postură, cu siguranţă că puteţi impoviza un iepuraş sexy, nu?

Şi dacă tot vorbim de iepuraşi sexy, ultima noastră propunere de costumaţie pentru cuplu ar fi Hugh Heffner, o legendă vie (oare?) şi Iepuraşul Playboy.

Deci, care va fi alegerea sexy de anul acesta pentru super-petrecerea de Halloween?

Te lăsăm cu o melodie interpretată de frumoasa Jessica Rabbit.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.