Idei de cadouri Valentine’s Day DIY pentru el

Magazinele sunt pline de diferite produse pe care le poţi cumpăra pentru iubitul tău de Ziua Îndrăgostiţiilor, dar nimic nu îţi face cu ochiul? Poate că este mai simplu să scoţi bani din buzunar pentru ceva deja făcut, dar cu siguranţă iubitul tău îţi va aprecia mai mult cadoul dacă îl vei face chiar tu singură. În plus, în felul acesta faci şi economii.

În primul rând, evită să îi faci ceva prea siropos – bărbaţiilor nu le plac cadourile inutile şi foarte romantice. Sigur, va zâmbi şi îţi va spune că e grozav, dar ce-ar fi să îi faci ceva care chiar să îi placă?

Iată câteva cadouri DIY perfecte pentru Valentine’s Day:

Cadouri de Valentine’s Day pentru el

Origami este minunata tehnică japoneză prin care poţi face tot felul de animăluţe sau obiecte abstracte prin plierea hârtiei. Nu este tocmai simplu să creezi origami, dar nici atât de complicat cum ai crede. Dacă nu te pricepi absolut deloc, cu atât mai bine! Iubitul tău va aprecia că ai învăţat să faci asta doar pentru el. Foloseşte difreite culori pentru hârtie şi încearcă tot felul de modele.

Dacă sunteţi de mult timp într-o relaţie, ce ai spune de un album foto care să conţină fotografii cu voi doi de la începutul relaţiei până acum? Alege un album cu o copertă cât mai simplă, pe care poţi scrie un mesaj simpatic sau poţi desena ceva.

În cazul în care iubitul tău e fumator, îi poţi face o scumieră din ceramică, în orice formă doreşti, pictată simplu sau cu diferite modele.

Organizeaza o cina romantica de Valentine’s Day acasa

Îţi aduci aminte de câte ori i-ai furat puloverul acela preferat? De Valentine’s Day încearca să îţi îmbunezi partenerul cu un pulover croşetat chiar de tine! Şi dacă nu crezi că ai putea face aşa ceva, încearcă măcar un fular. 

Sau îti place să desenezi şi crezi că ai putea trece câteodată drept artistă? Ce ar fi să încerci să te desenezi pe tine, alături de el, în stilul jocului lui preferat sau desenului animat? Aşa îi vei arată cât de multe ştii despre el, dar în acelaşi timp şi că eşti ok cu ideea că uneori te va ignora ca să se uite la episoade pierdute sau să mai crească trei nivele! 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.